Slechts beperkt verkrijgbaar: de Opel Black Edition. Een witte, vijfdeurs auto met zwart dak gebaseerd op de Online Edition - maar dan goedkoper. 

Inmiddels heb je al gehoord van de Opel Online Edition, met standaard 4G wifi, digitale radio DAB+, de persoonlijke assistent OnStar en meer connectiviteitssystemen. Nu is er de Opel Black Edition: gebaseerd op de Online Edition, in two-tone kleurstelling, met extra's, maar dan voordeliger. 

Het dak, de buitenspiegels en de lichtmetalen, 16 inch grote vierspaaks wielen van deze Opel Corsa (als Online Edition vanaf 19.199 euro, als Black Edition vanaf 18.999 euro) komen in het zwart, op een carrosserie gespoten in Summit White-lak. Ook is de Black Edition voorzien van aluminium sportpedalen, donker getinte achterruiten en een verchroomd aluminium uitlaatsierstuk. 

Er zijn ook Black Editions leverbaar van de vijfdeurs Opel Astra en de Mokka X. Vraag de dealer naar de exacte uitvoering en de actieprijs. Let op, er verschijnt slechts een gelimiteerde oplage van de Black Edition, bestel deze dus tijdig.