Met de nieuwe Volvo S60 wil het merk sportieve rijders aanspreken. Ben jij een van hen, maak dan kennis met de Intro Edition die voorzien is van comfortaccessoires - maar natuurlijk ook van sportieve R-Design aankleding.

Al voordat je in de nieuwe, sportieve sedan gaat rijden maakt Volvo de S60 aantrekkelijk. Standaard voorziet het merk de Intro Edition van een 15 mm verlaagd sportchassis en allerhande accessoires van de sportieve R-Design-reeks. Zoals de 18 inch wielen, de bumpers, grille, uitlaatpijpen maar ook de zwart glanzende buitenspiegels en raamomlijstingen, de sportpedalen, het lederen stuurwiel en de stoelbekleding van nappaleder en textiel. 

Er is smartphone-integratie, Premium Audio by Harman Kardon, Sensus-navigatie, een 9 inch touchscreen, evenals een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel. Verder wordt de Intro Edition voorzien van adaptive cruise control met Pilot Assist, IntelliSafe Surround-techniek (onder meer een blinde hoekdetector, rijbaanwissel-assistent en automatisch remsysteem), stoelverwarming, dual-zone elektronische climate control enzovoort. 

Volvo levert de S60 Intro Edition met 250 pk sterke T5-benzinemotor gekoppeld aan een achttraps Geartronic-automaat. Je kunt dit rijk bedeelde introductiemodel al meekrijgen vanaf 48.995 euro. Zakelijk leasen kan met een netto bijtelling vanaf 335 euro.