Volvo biedt tijdelijk de extra luxe en voordelige uitvoering V40 Polar+ Sport aan. Die is uitgerust met heel veel extra’s voor een kleine meerprijs.

Volvo verkoopt op dit moment alleen Polar-uitvoeringen van de V40, die relatief voordelig zijn geprijsd. Het merk doet daar nu nog een schepje bovenop met de Polar+ Sport, waarbij je tot ruim 11.000 euro korting krijgt.

V40 Polar+ Sport

Volvo biedt de Polar+ Sport-uitvoering aan met 152 pk sterke T3-benzinemotor. De prijs van de benzineversie bedraagt 32.995 euro. Dat is 2.500 euro meer dan de 122 pk sterke benzine-uitvoering in Polar+-uitvoering kost. Naast 32 pk extra krijg je voor 2.500 euro een enorme pakket met extra’s, waaronder digitale radio, een panoramadak, instelbare stuurbekrachtiging, privacy glass, keyless startsysteem, een parkeercamera, een inparkeersysteem, een alarm en een audiosysteem van Harman Kardon.

Dat is nog niet alles, want de V40 Polar+ Sport is ook voorzien van R-Design-pakket, met sportieve aankleding van in- en exterieur. In het pakket zitten onder andere sportstoelen met leren bekleding, een sportief uitziende voorbumper, een opvallende difussor en een verlichte pookknop.

Update mei 2020: dit artikel is bijgewerkt met de meest recente informatie. Je kunt ook een V40 Polar+ Sport in D3 (diesel) Geartronic-uitvoering van 150 pk bestellen, vanaf 36.495 euro.