Ook de vernieuwde BMW X1 wordt door VDL NedCar in het Nederlandse Born gebouwd. Om de showroomintroductie te vieren is er nu de speciale X1 VDL NedCar Edition.

Van Hollandse bodem, voor een Hollands prijsje: de BMW X1 VDL NedCar Edition krijg je mee vanaf 51.661euro, inclusief Model xLine, een metallic lakkleur naar keuze en de High Executive-uitvoering. Op deze opties ontvang je 4.139 euro van BMW cadeau. De introductie-editie is gebaseerd op de sDrive 20i, een van de populairste X1-varianten.

Dankzij de de Model xLine zijn features als led-mistlampen, lichtmetalen wielen, beschermingspanelen aan de onderzijde, interieur- en instaplijsten en een stoffen/lederen bekleding al standaard.

Daarbij komt de High Executive-uitrusting met een met leder bekleed sportstuurwiel, cruise control, het BMW Head-Up Display, cruise control, 2-zone automatische airconditioning, voor en achter Park Distance Control, elektrisch verwarmbare voorstoelen met Dakota-leder et cetera. Bovendien mag je - zonder meerprijs - metallic lak in een tint naar keuze bijbestellen.

Update: de prijzen zijn aangepast naar het niveau van 2020.