Ter introductie van de vernieuwde Volkswagen Transporter zijn vier verschillende accessoirepacks met voordeel bij te bestellen. 

Volkswagen presenteert de vernieuwde Transporter '6.1' op een aantrekkelijke wijze: met voordeel voor jou. Bestel een van onderstaande optiepakketten bij een nieuwe T6.1-bestelwagen en je ontvangt korting toe. Hieronder vind je de voordelige packs. 

Voor een Transporter in standaarduitrusting of Comfortline is er het Style-pakket, waarmee de bumpers, handgrepen en buitenspiegels van jouw nieuwe bedrijfswagen in de kleur van de carrosserie worden gespoten. Van 1.335 nu voor 650 euro. Voor de Transport Highline is er het Style-pack Highline, met een Multivan-front inclusief chromen sierlijsten, Multivan-dashboard en tapijt in de cabine. Van 1.130 voor 600 euro. 

Het Executive Plus-pakket voorziet in het navigatiesysteem Discover Media met 8 inch display, de DAB+ digitale radio-ontvanger en een bandenspanningsindicator. Nu slechts 1.245 euro, afhankelijk van de bestelde uitrustingslijn betekent dat tot 965 euro voordeel. Voor de T6.1 met Bulli-uitrustingslijn is er het inhoudelijk vergelijkbare Executive Pro-pakket: van 2.165 voor slechts 1.245 euro. De korting ligt dus op 920 euro.

Let op, geen van bovenstaande packs is te combineren met de aantrekkelijk geprijsde Transporter Economy Business; daarvoor is een apart Economy Business-pakket. Dat bestaat uit Radio Composition Colour (infotainment met online diensten), een parkeerhulp achter en cruise control. Normaal 1.120 euro, nu maar 795 euro.