Wat een accessoirevoordeel: voor de compacte bedrijfswagen Volkswagen Caddy en de verlengde versie Caddy Maxi biedt Volkswagen zowel losse opties, een accessoirepack als uitrustingslijnen met korting aan. Dat loopt op.  

Er zijn veel mogelijkheden om je nieuwe Volkswagen Caddy bij aanschaf te upgraden. Met losse opties, met accessoirepakketten of met een uitrustingslijn van op elkaar afgestemde features. Prachtig allemaal, maar je wilt vast niet teveel betalen voor al die extra's. Gelukkig kun je nu meerdere van deze accessoires voordelig aanschaffen. 

Losse opties

Met de voordelige losse opties geef je de Caddy een luxe uitstraling. Kies uit een eco-lederen interieurbekleding (ruim vijftien kleuren, nu 599 euro), Van Protection System sidebars (van 509 voor 399 euro) of rvs achterbumperbescherming (voor 129 euro). 

Accessoirepacks

De voordeelpakketten verschaffen extra comfort. Op het Bestuurstuurdersassistentiepakket ontvang je, afhankelijk van de onderliggende uitrustingslijn, tot 690 euro korting. Het biedt een boordcomputer Premium, multifunctioneel lederen stuurwiel en veiligheidssnufjes als Lane Assist en adaptieve cruise control.

Het Navigatiepack is afgeprijsd van 1.095 voor 550 euro. Inbegrepen zijn het radio/navigatiesysteem Discover Media, een touchscreen, DAB+, Bluetooth-telefoonvoorbereiding en de App Connect voor smartphone-uitwisseling. 

Uitrustingslijnen

Voor zowel de Caddy als de verlengde Caddy Maxi zijn tevens uitrustingslijnen beschikbaar: de functionele Trendline, de comfortabele Comfortline en de luxe Highline. Het voordeel bedraagt 2.245 euro respectievelijk 2.950 euro en zelfs 4.565 euro.  

Alle voordelen op een rij

  • voordeel op losse opties
  • op accessoirepacks
  • op uitrustingslijnen
  • onderling te combineren

De Caddy Trendline is al vanaf 15.665 euro verkrijgbaar, de vergelijkbare Caddy Maxi vanaf 16.915 euro. De bestelwagen is dan voorzien van elektrisch verstel- en verwarmbare spiegels, in hoogte verstelbare voorstoelen, Climatic-airco en radio 'Composition Audio' inclusief telefoonvoorbereiding.

De Comfortline voegt aan de basis-Caddy H7-koplampen met led-dagrijverlichting toe, mistlampen met bochtverlichting, een verwarmbare voorruit, licht- en regensensor, parkeersensoren achter, comfortstoelen en cruise control. De Highline voorziet daarbovenop in lichtmetalen wielen, bumpers en spiegelkappen in carrosseriekleur, verwarmde ruitensproeiers vóór, lendensteunen voorin, de Boordcomputer Plus en een multifunctioneel lederen stuurwiel. En zo voordelig!