Citroën komt als eerste Franse fabrikant met een SUV. De C-Crosser staat begin september bij de dealer. In eerste instantie is het nieuwe model alleen leverbaar met 2,2-liter dieselmotor, vanaf januari 2008 is de 2,4-liter benzinemotor beschikbaar.

De prijslijst van de Citroën C-Crosser met 2.2 HDiF begint bij 40.995 euro voor de Dynamique-uitvoering. Deze versie is standaard voorzien van onder andere ABS met remassistent en ESP, zes airbags, een derde zitrij, automatische airconditioning, automatisch inschakelende verlichting, mislampen vóór en dakdragers in metaalkleur.

De C-Crosser is ook verkrijgbaar in Exclusive-uitvoering. De uitrusting wordt dan uitgebreid met onder meer 18-inch lichtmetalen wielen, stoelverwarming, xenon verlichting, parkeersensoren, chromen raamlijsten en extra getint glas. De Exclusive is net geen 5.000 euro duurder dan de Dynamique. De C-Crosser met 2.4i die over een half jaar verschijnt, is leverbaar vanaf 36.145 euro. Deze is in tegenstelling tot de diesel ook leverbaar met automaat (inclusief CVT), tegen een meerprijs van 1.900 euro.