Lancia neemt twee nieuwe versies van de Ypsilon en een nieuwe uitvoering van de Delta mee naar de autosalon van Genève. Lancia heeft hiervoor de hulp van Momodesign ingeroepen.

De Lancia Momodesign is terug. Van de vorige generatie Ypsilon was er een hippe Momodesign-uitvoering en van het huidige model komt er ook weer zo’n versie. Meest opvallende element blijft het matzwarte dak, dat te verkrijgen is in combinatie met vijf opvallende carrosseriekleuren – waarvan stijlvol blauw zoals afgebeeld er één is. Ook heeft de Ypsilon Momodesign een gewijzigde achterbumper, speciale 15 inch lichtmetalen wielen en diverse chromen details, zowel aan de buitenkant als in het interieur.

Lancia neemt van de Ypsilon nog een nieuwe versie mee: de Elefantino. Ook die naam is eerder gebruikt bij de Ypsilon. Het gaat in dit geval om een nieuwe instapversie ‘die een jonger publiek moet aantrekken’. Lancia doet dat door de Elefantino in nieuwe, hippe kleuren te leveren.

De Delta blijft niet achter. Ook die krijgt namelijk een Momodesign make-over. Ook hier een 'two-tone' carrosseriekleur. De Delta Momodesign heeft verder 18 inch wielen en diverse chromen en matzwarte details.

De nieuwe uitvoeringen van de Delta en Ypsilon komen rond de zomer naar Nederland. Prijzen zijn nog niet bekend.