Toyota komt met een ‘opgeruigde’ uitvoering van de Auris Touring Sports. Door de stoere beschermingsranden op de carrosserie heeft de Auris een vleugje RAV4 gekregen.

Toyota zet in december een nieuwe uitvoering van de Auris Touring Sports in de showroom neer. De Freestyle-versie onderscheidt zich van de andere uitvoeringen met kunststof beschermingsranden bij de dorpels, op de bumpers en langs de wielkasten. De voor- en achterbumper van de Touring Sports Freestyle zijn bovendien voorzien van aluminium skidplates.

Verder is de speciale uitvoering uitgerust met zilverkleurige spiegelkappen en 17 inch lichtmetalen wielen met hoogglans zwarte accenten. Technisch zijn er geen wijzigingen, de Auris Freestyle heeft geen vierwielaandrijving of extra bodemspeling.

Toyota meldt dat de Touring Sports Freestyle in een gelimiteerde oplage gebouwd gaat worden, maar hoeveel exemplaren dat dan zijn is nog niet bekend. Wel bekend is dat de nieuwe uitvoering vanaf december verkrijgbaar is. De prijs wordt binnenkort wereldkundig gemaakt.