Autonieuws Toyota

 1. Toyota FT-AC: voor buitensporters

  Autonieuws 1 december 2017

  Toyota presenteert op de autoshow van Los Angeles een nieuw SUV-studiemodel. De FT-AC is dé auto voor outdoor-activiteiten, volgens Toyota.

  Lees meer
 2. Klimmen en waden met de nieuwe Toyota Land Cruiser

  Autonieuws 12 november 2017

  Tijdens de afgelopen Autosalon van Frankfurt maakten we kennis met de nieuwe Toyota Land Cruiser. Dat 'nieuwe' namen we toen al met een korreltje zout, al maakt dat de auto niet minder interessant. Toyota belooft nog steeds onovertroffen terreincapaciteiten, door vast te houden aan het traditionele ladderchassis. Om te bewijzen wat de Land Cruiser kan, mag ik ermee spelen in de Beekse Bergen.

  Lees meer
  Tags: toyota land cruiser
 3. De Lexus van Toyota: Fine Comfort Ride Concept

  Autonieuws 18 oktober 2017

  Fine Comfort Ride Concept. Dat is luxe volgens Toyota, maar dan wel milieuvriendelijk. Het studiemodel rijdt namelijk op waterstof.

  Lees meer
 4. Toyota Concept-i Ride is ook geschikt voor rolstoelgebruikers

  Autonieuws 16 oktober 2017

  Toyota komt opnieuw met een studiemodel waarmee het merk vooruit blikt naar een toekomst met zelfrijdende deelauto’s. Wat de Concept-i Ride bijzonder maakt is dat hij ook geschikt is voor rolstoelgebruikers.

  Lees meer
 5. Toyota presenteert alleskunner Tj Cruiser Concept

  Autonieuws 6 oktober 2017

  Toyota komt met een studiemodel ‘dat alles kan’: de Tj Cruiser. Deze bijzondere auto houdt het midden tussen een bestelwagen en een SUV.

  Lees meer
 6. Toyota GR HV Sports Concept: vervolg op de GT86?

  Autonieuws 6 oktober 2017

  Blikt Toyota met de GR HV Sports Concept vooruit naar de volgende generatie van de GT86? Als dat zo is, dan krijgt de sportauto in de toekomst hybridetechniek.

  Lees meer
 7. Alle prijzen en uitvoeringen vernieuwde Toyota Land Cruiser bekend

  Autonieuws 4 oktober 2017

  Toyota heeft de prijzen van de grondig vernieuwde Land Cruiser bepaald. De vanafprijs konden we al eerder melden, maar nu hebben we de volledige prijslijst voor je.

  Lees meer
  Tags: toyota land cruiser
 8. Toyota Auris Touring Sports Freestyle met een vleugje RAV4

  Autonieuws 15 september 2017

  Toyota komt met een ‘opgeruigde’ uitvoering van de Auris Touring Sports. Door de stoere beschermingsranden op de carrosserie heeft de Auris een vleugje RAV4 gekregen.

  Lees meer
 9. Toyota kondigt krachtigere hybride aandrijflijn aan met C-HR Hy-Power Concept

  Autonieuws 15 september 2017

  Toyota komt volgend jaar met een nieuwe hybride aandrijflijn, die krachtiger is dan de huidige. Met de C-HR Hy-Power Concept laat Toyota de mogelijke toepassingen zien.

  Lees meer
  Tags: toyota c-hr hybride
 10. Toyota Land Cruiser blijft betrouwbare terreinlobbes

  Autonieuws 13 september 2017

  Tussen alle compacte SUV’s en futuristische concept cars op de IAA in Frankfurt vinden we bij Toyota een primeur van een heel andere orde: de nieuwe Land Cruiser.

  Lees meer