McLaren introduceert het lichtgewicht Track Pack nu ook op de 720S. Het pakket bestaat uit een verzameling lichtgewicht opties, waardoor het gewicht van de coupé met 24 kilo wordt verminderd.

De McLaren 720S is vanaf nu te verkrijgen met Track Pack. Dat bestaat uit diverse lichtgewicht opties, die in plaats komen van bestaande onderdelen. Lichtgewicht tienspaaks wielen, een actieve achterspoiler die van koolstofvezel is gemaakt en racestoelen van koolstofvezel zorgen voor een totale gewichtsbesparing van 24 kilogram.

Verder omvat het Track Pack koolstofvezel schakelflippers, een met alcantara bekleed stuur, een lichtgewicht rolkooi en een telemetriesysteem, dat met behulp van drie camera’s circuitritten kan analyseren.

Het Track Pack is alleen te bestellen op de McLaren 720S volgens Performance-specificatie, te herkennen aan de extra luchtinlaten op het dak en in de zijschermen. Deze uitvoering kost 324.420 euro, voor het Track Pack rekent McLaren 36.320 euro. Daarmee komt de totaalprijs op 360.740 euro. Bestellen kan per direct.