Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Daihatsu Terios

 1. Daihatsu verdwijnt in 2013 uit Europa

  Autonieuws 13 januari 2011

  Daihatsu verdwijnt in 2013 van de Europese markt. Dat heeft het Japanse merk donderdag bekend gemaakt. De aftersales-activiteiten en de levering van onderdelen worden voortgezet.

  Lees meer
  Tags: daihatsu sirion terios
 2. Prijzen gefacelifte Daihatsu Terios bekend

  Autonieuws 26 februari 2010

  Daihatsu heeft de prijzen bekend gemaakt van de vernieuwde Terios. Met een vanafprijs van 18.999 euro is de compacte terreinauto niet duurder geworden.

  Lees meer
  Tags: daihatsu terios facelift prijzen
 3. Gefacelifte Daihatsu Terios zuiniger

  Autonieuws 30 maart 2009

  De Daihatsu Terios heeft een facelift gekregen. De compacte SUV ziet er niet alleen opgefrist uit, maar is ook zuiniger geworden. Goed nieuws voor de portemonnee dus.

  Lees meer
  Tags: daihatsu terios gefacelifte vernieuwd zuiniger
 4. Jubileummodellen van Daihatsu

  Autonieuws 26 oktober 2007

  Daihatsu bestaat dit jaar een eeuw en viert dat met speciale acties. De Daihatsu-dealer rekent dit najaar bijvoorbeeld geen kosten voor het rijklaar maken van een nieuwe Daihatsu. Daarnaast zijn er verschillende 100th Anniversary modellen met veel extra’s voor weinig geld.

  Lees meer
  Tags: daihatsu copen cuore materia terios
 5. Daihatsu naar de sportschool

  Autonieuws 4 oktober 2006

  Daihatsu wilde op de Salon van Parijs natuurlijk goed voor de dag komen en heeft daarom de modellen flink aan het sporten gezet. Op de autotentoonstelling in Frankrijk toonden de Terios en Sirion hun versgekweekte spierbundels.

  Lees meer
  Tags: daihatsu sirion terios sport
 6. Jeep Commander wint Britse 4x4-verkiezing

  Autonieuws 21 september 2006

  Het Britse blad 4x4 Magazine heeft de Jeep Commander uitgeroepen tot 4x4 Of The Year 2007. De Daihatsu Terios is volgens de Britse autojournalisten de beste compacte SUV.

  Lees meer
  Tags: daihatsu terios jeep commander suv
 7. Daihatsu Terios: SUV, maar dan anders

  Autonieuws 4 mei 2006

  De nieuwe Daihatsu Terios is anders dan andere SUV’s. Dat blijkt al uit de marketingstrategie. Daihatsu onthulde eerst de prijs, introduceerde vervolgens de auto en maakt nu pas alle details bekend.

  Lees meer
  Tags: daihatsu terios
 8. Daihatsu: Nieuwe Terios en Copen in Genève

  Autonieuws 2 maart 2006

  *Twee persdagen zijn op de Salon de l’Auto Genève 2006 eigenlijk niet genoeg om al het nieuws dat er te zien is in je op te nemen. Zelden was er zo’n overvloed aan primeurs te bewonderen.*

  Lees meer
  Tags: daihatsu copen terios
 9. Onthulling nieuwe Daihatsu Terios

  Autonieuws 15 februari 2006

  Daihatsu trekt op de Salon van Genève het doek van de geheel vernieuwde Daihatsu Terios. Naast de compacte SUV toont Daihatsu op de Zwitserse autotentoonstelling ook het nieuwe D-Compact Wagon conceptmodel en beleeft de Daihatsu Trevis zijn Europese première.

  Lees meer
  Tags: daihatsu sirion 2 terios trevis d-compact wagon gino
 10. Details opvolger Daihatsu Terios

  Autonieuws 19 januari 2006

  De opvolger van de Daihatsu Terios heeft een pre-introductieprijs gekregen van 19.999 euro. De nieuwe compacte SUV is voorzien van een 1,5 liter benzinemotor en is 15 centimeter breder en 20 centimeter langer dan de huidige Terios.

  Lees meer
  Tags: daihatsu terios