Mijn Autokopen.nl

3 Seat Ibiza autotests en reviews gevonden

 1. Seat Ibiza: no hablo Español

  Review Seat Ibiza 1.5 TSI FR

  Autotest 28 juli 2017 Tekst: Bob Kroese

  Een volledig nieuw model en een compleet nieuwe motor. De Seat Ibiza 1.5 TSI is zó nieuw, dat ik de auto in Barcelona bij de fabriek mag ophalen. Een rit van 1.700 kilometer door vier landen. Ik slalom door het verkeer in Barcelona, rij over pokdalige bergweggetjes in het prachtige Parc National des Cévennes, dompel me onder in de chaos van de Parijse Périphérique en test de schokdempers op de abominabele snelwegen van België.

  Lees meer
  Tags: seat ibiza
 2. Seat Ibiza ST 1.2 TDI E-Ecomotive Style

  Bestverkochte is niet de beste

  Autotest 7 november 2012 Tekst: Gregory Weller

  De Seat Ibiza is al jarenlang het bestverkochte model van het Spaanse merk en met de komst van de BPM- en wegenbelastingvrije E-Ecomotive-uitvoering steeg de verkoop in ons land explosief. Meer dan 90 procent van de nieuw verkochte Nederlandse Ibiza’s heeft zo’n zuinige dieselmotor en sinds 2,5 jaar biedt Seat – naast hatchbacks – een stationwagon aan

  Lees meer
 3. Citroën DS3 en Seat Ibiza FR

  Créative Technologie

  Autotest 1 augustus 2010 Tekst: Anton van der Wulp

  De Citroën DS3 wil je alleen al hebben vanwege zijn hippe uitstraling. Wens je ook nog een beetje power, dan kun je voor ongeveer 25 mille met een leuke 155 pk sterke DS3 pronken. Het Spaanse alternatief is er in de vorm van de Ibiza FR, die bijna evenveel paardenkrachten heeft en standaard wordt geleverd met DSG-automaat. Is deze Ibiza in staat om de DS3 te tackelen?

  Lees meer
  Tags: citroën ds3 seat ibiza dubbeltest