Bleekemolen's Race Planet Max Experience

Zelf rijden in sportwagens en driften met een coureur

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Een dag lang beleef je autoracen op Circuit Park Zandvoort in al haar facetten: terreinrijden, karten, driften met een coureur en zelf rijden in sportwagens waarvan je tot nu toe alleen kon dromen. 

'Race cars to the Max'! Bleekemolen's Race Planet organiseert deze maand diverse malen de Max Experience, waarbij je een dag lang het autoracen in alle facetten ondergaat. Al je jongens- en meisjesdromen komen uit wanneer je rijdt in sportwagens waarvan je normaalgesproken alleen kunt dromen. 

Programma

Wat te denken van de 'James-bond auto' Aston Martin V8 Vantage? Ook een Ferrari F430 staat voor je klaar - hoewel sommige deelnemers 'genoegen moeten nemen' met de Lamborghini Gallardo! Je mag zelfs plaatsnemen in een Formulewagen. 

Toegankelijker modellen staan eveneens op het programma. Zo kun je kennismaken met de BMW 1 Serie Cup-racer en de acceleratie en wegligging van de Porsche 911 op het circuit ervaren. Als je denkt nu alles wel meegemaakt te hebben mag je instappen bij een coureur. Die laat je in een driftsessie met een Ford Mustang alle 'hoeken' van het Zandvoortse circuit zien. 

Naast beleven steek je ook nog het een en ander op tijdens de Max Experience. Zo is de slipproef leuk én leerzaam. Slalommen valt ook niet altijd mee. Leer hoe je daarbij het uiterste uit een auto kunt halen. 

Ferrari F430 uit 2004

Zit de dag er nu op? Welnee, het is tenslotte de 'Max' Experience. Ook terreinrijden in een vierwielaangedreven auto, door de duinen, hoort erbij, plus een sessie karten. En krijg je er echt geen genoeg van dan mag je aan het eind van de dag nog met je eigen auto vrij rijden op het circuit. 

Agenda

Je kunt nog deelnemen aan de Bleekemolen's Race Planet Max Experience op zaterdag 15 september en dinsdag 19 september. Ook volgt nog een Experience op woensdag 27 september. Inschrijven via onderstaande website.

Wanneer:
15 tot en met 19 september 2017
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 399,00 per persoon
Meer informatie:
raceplanet.nl/
Tags: zandvoort