Mijn Autokopen.nl

Oldtimerdag Ruinerwold

Gratis toegang en deelname

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Mini Cooper S uit 1963

Ongedwongen en gezellig, zo typeert de organisatie de Oldtimerdag Ruinerwold. Om iedereen welkom te heten krijgen bezoekers én oldtimerbezitters gratis toegang.

De liefde en zorg waarmee eigenaren hun historische voertuigen beheren staat centraal op de Oldtimerdag Ruinerwold. Daarbij maakt het de organisatie niet uit welk soort oldtimer je bezit - personenauto, truck, tweewieler, caravan en legerwagen zijn alle welkom. Als deze maar gemotoriseerd is en ouder dan 25 jaar. Om de ongedwongen sfeer te bevorderen hebben zowel deelnemers als bezoekers gratis toegang. 

De voertuigen worden opgesteld in het centrum van het Drentse dorp en een nabijgelegen weiland. Verwacht tot 1.400 voertuigen te zien. Daaronder bevinden zich twee bijzondere ladderwagens van de Amerikaanse brandweer. 

Voor de deelnemende voertuigen wordt een toerrit uitgezet, die aan de hand van routebordjes kan worden gevolgd. Gezien de ligging in deze prachtige provincie - met bijvoorbeeld het nationale park De Weerribben vlakbij Ruinerwold - belooft dit een mooi onderdeel te worden. Maar 'het blik' mag er evengoed zijn!

Wanneer:
18 augustus 2018
Plaats:
centrum
Ruinerwold (Dr.)
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.oldtimerdagruinerwold.nl/

Nu op voorraad