Mijn Autokopen.nl

Jumbo Racedagen 2018 'Driven by Max Verstappen'

Formule 1-spektakel en andere races op Zandvoort

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Tijdens de Jumbo Familie Racedagen is de hoofdrol weggelegd voor onze nationale raceheld, Formule 1-coureur Max Verstappen. Hij zal op eerste en tweede pinksterdag meerdere demonstraties geven in een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1-wagen.

Ruik het verbrande rubber, zie de controle die Max over de auto heeft. Ook andere rijders geven dit weekend demo's op het asfalt van Zandvoort. 

Raceprogramma

Even spektaculair zijn de wedstrijden die op deze 20 en 21 mei verreden worden. Onder meer Tom Coronel is te zien in de FIA World Touring Car Cup. Porsche-liefhebbers komen tweemaal aan bod, met de Porsche GT3 Challenge Benelux en de Porsche Carrera Cup France. Die laatste serie is niet vaak in ons land te zien. 

De Touring Car Series zijn goed vertegenwoordigd. Behalve TCR Europe worden races verreden voor de TCR Benelux en de TCR Swiss Trophy. Indrukwekkend is de Supercar Challenge. Wat een power, wat een geluid! Toch is de Ford Fiesta Sprint Cup beslist niet minder leuk, want hier winnen alleen de coureurs die over de grootste stuurmanskunst beschikken. Op zondag zal nog een speciale race toegevoegd worden. 

Tickets

Er zijn diverse mogelijkheden om de Jumbo Racedagen bij te wonen. Je kunt een dag- of weekendticket bestellen. Kies je een paddockticket dan heb je toegang tot de F1-paddock. Daar zie je het Aston Martin Red Bull Racing Team en ook deelnemers aan de FIA World Touring Car Cup. Verder kun je op het dak van het pitscomplex, waar een tribune zicht geeft op de Hans Ernst-bocht.

Max Verstappen in de RB14 Formule 1-auto

Er worden tevens tribunekaarten verkocht. Daarmee heb je toegang tot zowel de F1-paddock als de overdekte hoofdtribune. Met het videoscherm tegenover de tribune mis je niets van de wedstrijden. Duinkaarten worden op een later moment aangeboden in een actie van sponsor Jumbo Supermarkten. Overigens heb je op zaterdag 19 mei - tijdens de oefensessies - gratis toegang tot het circuit.

Wil je iets bijzonders beleven laat je dan als een vip onthalen in de Max Verstappen Paddock Club aan de Tarzanbocht. Je wordt er verzorgd met drankejs en hapjes. Bedrijven kunnen hun zakenrelaties met een Business vip-arrangement aanbieden. Voor de tarieven zie onderstaande website.

Foto's: Red Bull Racing Team

Wanneer:
20 en 21 mei 2018
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 35,00 tot en met 275 euro (kinderen tot 50 procent korting).
Meer informatie:
www.circuitzandvoort.nl/

Nu op voorraad

Tags: zandvoort