Mijn Autokopen.nl

Video's Mini

 1. De evolutie van het MINI-logo

  Video 13 december 2017

  MINI heeft zijn logo vernieuwd. In deze video toont het merk de evolutie van het gevleugelde logo door de jaren heen.

  Bekijk video
  Tags: mini
 2. Mini John Cooper Works

  De krachtigste ooit

  Video 11 mei 2015

  De nieuwe Mini John Cooper Works is de krachtigste in serie gebouwde Mini ooit. Achter de ronde koplampen ligt een turbomotor met 231 pk. Deze zorgt ervoor dat de John Cooper Works in 6,3 seconden van 0 naar 100 km/u sprint.

  Bekijk video
  Tags: mini mini john cooper works
 3. Mini Superleggera Vision

  Concorso d'Eleganza Villa d'Este

  Video 26 mei 2014

  De Mini Superleggera Vision is ontworpen in samenwerking met Touring Superleggera. Deze carrosseriebouwer uit Milaan is gespecialiseerd in het handmatig vouwen van metaalplaten uit een stuk.

  Bekijk video
  Tags: mini
 4. Mini ALL4 Dakar test in Dubai

  Video 5 mei 2014

  Mini levert ons spectaculaire beelden van een testrit in Dubai met de Mini ALL4 Dakar. Het merk won begin dit jaar met overmacht de 2014-editie van de Dakar-race. Mini pakte niet alleen de eerste plaats, maar legde ook beslag op de andere twee tredes op het podium.

  Bekijk video
  Tags: mini
 5. Mini Snowman

  Video 26 december 2013

  Vlak voor de start van Dakar 2014 neemt Mini de ALL4 Racing mee naar de Alpen voor een testrit. Dat levert natuurlijk mooie beelden op. En het is natuurlijk ook een mooie promotie voor ALL4, Mini's systeem voor vierwielaandrijving.

  Bekijk video
  Tags: mini
 6. Maak kennis met de New Mini 2014

  Voorjaar 2014 in de showrooms

  Video 19 november 2013

  Maak kennis met de derde generatie New Mini. De naam is hetzelfde, maar écht Mini is de nieuwe generatie niet meer. Onderhuids zijn de wijzigingen groter dan je zou denken. Want zo'n beetje álles is nieuw.

  Bekijk video
  Tags: mini
 7. Een Mini ReBorn

  Video 13 november 2013

  NedCar, waar vanaf volgend jaar Mini's gebouwd gaan worden, heeft een Austin Mini uit 1959 gerestaureerd. Roest, onderdelen die niet meer leverbaar waren, een motor die niets meer deed - na 5 maanden presenteert NedCar de Mini ReBorn.

  Bekijk video
  Tags: mini mini
 8. Mini Vision conceptcar

  Het zit in de details

  Video 26 juli 2013

  Het basisontwerp van de Mini staat, daar kan je weinig aan veranderen. Er zijn subtiele aanpassingen die de vorm net weer iets gespierder maken. De Mini Vision toont dan ook vooral dat de nieuwe ontwerpelementen van toekomstige Mini’s vooral in details zitten.

  Bekijk video
  Tags: mini mini
 9. Mini Paceman

  Het nieuwe topmodel

  Video 24 september 2012

  De Paceman is alweer het zevende model van Mini, na de hatchback, Cabrio, Coupé, Roadster, Clubman en Countryman. Op die laatste is de Paceman gebaseerd. De Paceman is een vierzitter, met achterin twee losse stoelen in plaats van een bank. De Paceman wordt in maart 2013 leverbaar en beleeft zijn werelddebuut op de autosalon van Parijs.

  Bekijk video
  Tags: mini paceman
 10. Mini Roadster: topless

  Video 10 november 2011

  Mini heeft onlangs haar zesde model onthuld, de Mini Roadster. Zoals de naam aangeeft hebben we het over een open variant. Er was natuurlijk al een dakloos model – de Cabrio – maar er zijn verschillen. De Roadster is een echte tweezitter, waar de Cabrio vier zitplaatsen biedt. De Mini Roadster staat in februari 2012 in de showrooms, precies op tijd voor de lente.

  Bekijk video
  Tags: mini cabrio mini roadster