Mijn Autokopen.nl

Video's Opel Adam

 1. Opel Adam S

  Video 1 oktober 2014

  In maart toonde Opel de Adam S in conceptvorm. Nu is de performanceversie van de Adam productieklaar. Als voorproefje staat het model op de autosalon van Parijs. De Adam S arriveert begin 2015 bij de Opel-dealers en hij kan nog eind dit jaar worden besteld. De prijzen worden dan bekendgemaakt.

  Bekijk video
 2. Opel Adam Rocks: SUV-look én open dak

  Autosalon van Genève 2014

  Video 23 februari 2014

  Ken je de Opel Adam Rocks Concept nog? Opel onthulde die auto vorig jaar op de autosalon van Genève. Dit jaar staat diezelfde autosalon in het teken van de definitieve versie van de Adam Rocks. Bijna alles van de concept car is gebleven, inclusief de naam en het open dak.

  Bekijk video
 3. Opel hogerop met de Adam Rocks en Cascada

  Autosalon van Genève 2013

  Video 7 maart 2013

  Opel heeft zijn best gedaan de Cascada te upgraden ten opzichte van de Astra. Het fraaie interieur en de slim ontworpen achterzijde – waarbij de achterklep over de hele breedte opent – zijn daarvan voorbeelden. Opel laat met deze auto zien dat het merk graag hogerop wil. Het woord ‘premium’ viel meer dan eens tijdens de presentatie.

  Bekijk video
 4. Opel Adam zet fashionsegment op scherp

  Autosalon van Parijs 2012

  Video 27 september 2012

  Aan de vooravond van de autosalon van Parijs heeft Opel de Adam voor het eerst op straat losgelaten. Op de foto’s is de Adam een ‘leuk ding’ om te zien en dat waarde-oordeel blijft overeind als we de Adam voor het eerst ‘live’ zien.

  Bekijk video
  Tags: opel adam
 5. Officieel: de Opel Adam

  Video 11 juli 2012

  Opel onthult officieel de Adam. De nieuwe stadsauto van Opel debuteert op de autoshow van Parijs eind september en is vanaf dan ook te bestellen. Prijzen zullen rond die tijd bekend worden gemaakt. Vanaf januari 2013 is de auto in de showrooms te bewonderen.

  Bekijk video
  Tags: opel adam