Mijn Autokopen.nl

Video's Renault Twingo

 1. Renault Twingo: 'Go anywhere, go everywhere'

  Video 1 september 2014

  Vandaag is het zover, de nieuwe generatie Renault Twingo staat bij de Nederlandse dealers. Renault vroeg het kunstenaarsduo Kuntzel+Deygas om een animatiefilmpje te maken voor de campagne. Daarin zien we de Twingo vrolijk slalom rijden, de regen trotseren en heuveltjes klimmen.

  Bekijk video
  Tags: renault twingo
 2. De nieuwe Renault Twingo

  Autosalon van Genève 2014

  Video 14 februari 2014

  Renault heeft de nieuwe Twingo officieel onthuld. Door de samenwerking met Smart is de nieuwe Twingo een totaal andere auto geworden. De motor ligt achterin waardoor de ontwerpers nieuwe mogelijkheden kregen.

  Bekijk video
 3. Renault Twingo goes Pop

  Video 22 december 2011

  Renault heeft verschillende artiesten gevraagd de nieuwe Twingo onder handen te nemen. In deze video laat Nicola Roberts, van de meidengroep 'Girls Aloud', zien hoe de nieuwe Twingo in haar wereld past.

  Bekijk video
  Tags: renault twingo nieuwe
 4. Behind the scenes: de nieuwe Twingo

  Video 23 september 2011

  Onder leiding van de Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker heeft Renault gewerkt aan een nieuwe designrichting. Onderdeel daarvan is een nieuwe grille waarin het Renault-logo centraal staat. Neem in deze video een kijkje achter de schermen bij een fotoshoot waar de nieuwe Twingo de hoofdrol speelt.

  Bekijk video
  Tags: renault twingo frankfurt
 5. Renault Frendzy Concept en de nieuwe Twingo

  Video 19 september 2011

  De nieuwe familieneus van Renault debuteert op de vernieuwde Twingo. De stadsauto maakt samen met de Frendzy Concept zijn werelddebuut op de IAA in Frankfurt. Laurens van den Acker tekende hoogstpersoonlijk het front van de vernieuwde Twingo. De Nederlander is de hoogste designbaas bij Renault en rolt langzaam een nieuwe designtaal uit bij het merk.

  Bekijk video
  Tags: renault twingo frankfurt frendzy
 6. Renault Megane CC

  Video 5 februari 2010

  Renault haalt het doek af van de Megane CC, na de hatchback, Coupé en Estate het vierde lid in de familie. De Coupé-cabriolet heeft een glazen dak dat in twee delen in de kofferbak opklapt. Door de zwarte afwerking heeft de CC altijd een ‘two-tone’ koets. De Megane CC debuteert op de autosalon van Genève in maart, samen met de Wind – de coupé-cabriolet op basis van de Twingo.

  Bekijk video
  Tags: renault twingo mégane cabrio cc coupe
 7. Vive la Gordini

  Video 11 november 2009

  Het sportieve label Gordini is officieel gelanceerd. De Fransen kondigen aan dat de eerste Renault met het label de Twingo Gordini RS zal zijn. Deze zal op 25 november worden onthult aan de Champs Elysées in Parijs. Om even het geheugen op te frissen hebben we een filmpje met klassieke beelden van het merk Gordini.

  Bekijk video
  Tags: renault twingo renault sport
 8. Renault Twingo Sport

  Video 25 augustus 2008

  Het bommetje van Renault

  Bekijk video
  Tags: renault twingo mégane f1 sport