Mijn Autokopen.nl

Video's Jaguar XF

 1. Onthulling nieuwe Jaguar XF

  Video 25 maart 2015

  De nieuwe Jaguar XF heeft koorddansend boven het water in Londen zijn debuut gemaakt. Het nieuwe model is lichter, zuiniger en iets compacter, terwijl de binnenruimte is toegenomen.

  Bekijk video
  Tags: jaguar xf
 2. De Jaguar XFR-S gaat los

  De snelste Jaguar-sedan ooit

  Video 30 november 2012

  De Jaguar XFR-S doet aan begrenzing maar dan niet op 250 km/u zoals de Duitse powersedans maar op 300 km/u. Leuk Autobahn-materiaal dus. De 5.0 V8 Supercharged produceert 550 pk. De XFR-S sprint van 0 naar 100 km/u in 4,6 seconden. Ben je enthousiast en heb je genoeg geld? Dan moet je snel zijn. De XFR-S is gelimiteerd, er komen waarschijnlijk slechts een paar exemplaren naar Nederland. De prijs is nog niet bekend, maar reken op zo’n 150.000 euro.

  Bekijk video
  Tags: jaguar xf
 3. Jaguar XF Sportbrake

  Video 19 maart 2012

  De Jaguar XF is al 4 jaar op de markt op de markt. Als sedan. Nu is er de Sportbrake. De XF Sportbreak is vanaf de B-stijl nieuw ontworpen. De achterklep is elektrisch te openen. Er komt dan een bagageruimte van 550 liter tevoorschijn. Met hendels in de kofferruimte is de achterbank eenvoudig in twee delen om te klappen, voor maximaal 1.675 liter laadruimte.

  Bekijk video
  Tags: jaguar xf Jaguar Sportbrake XF
 4. Facelift: Jaguar XFR

  Video 3 mei 2011

  Jaguar heeft de XF flink opgeknapt. De sedan krijgt de indrukwekkende neus van zijn grote broer XJ aangemeten maar ook aan de achterkant voert het merk enkele optische wijzigingen door. Uiteraard krijgt de XF de nodige LED-verlichting, zowel aan de voor- als achterzijde. De sportieve XFR heeft voortaan een meer onderscheidend uiterlijk. De Jaguar XF heeft een vanafprijs van 56.600 euro....

  Bekijk video
  Tags: jaguar xf xfr
 5. Jaguar XF - Bonneville master

  Video 1 april 2009

  Op de zoutvlakte van Bonneville wordt de snelste Jaguar ooit losgelaten. Het prototype van de XFR behaalde een topsnelheid van 363,188 km/u.

  Bekijk video
  Tags: jaguar xf bonneville Jaguar video xf
 6. Jaguar XF

  Video 29 januari 2009

  De fraaie XF blijkt een schot in de roos, Jaguar boekt op dit moment als een van de weinige merken een verkoopstijging

  Bekijk video
  Tags: jaguar xf