Mijn Autokopen.nl

Video's Volkswagen

 1. Impressie Volkswagen Active Info Display

  Video 2 november 2017

  Sinds de facelift kun je een Volkswagen Golf met Active Info Display bestellen. Wij laten in het kort zien wat deze virtuele cockpit kan!

  Bekijk video
 2. Highlights van de nieuwe Volkswagen e-Golf

  Video 18 juli 2017

  Elke fabrikant die een elektrische auto bouwt doet daar iets bijzonders mee. Een opvallend ontwerp, bijzondere materiaalkeuzes, extreme acceleratie of een enorm groot rijbereik: we hebben het inmiddels allemaal gezien. Volkswagen doet dat niet, en maakt van de e-Golf vooral gewoon een Golf. Sinds de Golf vernieuwd is, kan de e-Golf ook een stuk verder rijden dan voorheen...

  Bekijk video
  Tags: volkswagen golf
 3. De nieuwe Volkswagen Polo

  Bluemotion weer met 14 procent bijtelling

  Video 30 januari 2014

  Volkswagen heeft de vernieuwde Polo onthuld. Een flinke technische update voorziet in nieuwe motoren, nieuwe infotainmentsystemen en een verbeterde veiligheid. De Bluemotion is er weer met 14 procent bijtelling.

  Bekijk video
  Tags: volkswagen polo
 4. Aan Mark Zuckerberg, van Volkswagen

  Video 24 januari 2014

  Facebook-oprichter Mark Zuckerberg schijnt zich te verplaatsen in een Volkswagen Golf GTI. Uiteraard weet Volkswagen daar leuk op in te spelen.

  Bekijk video
  Tags: volkswagen golf
 5. Volkswagen Golf Sportsvan: geen conceptcar meer

  IAA Frankfurt 2013

  Video 12 september 2013

  Volkswagen heeft op de IAA in Frankfurt de Golf Sportsvan onthuld. Maar er is meer bij Volkswagen, de elektrische Up! en Golf en de 300 pk sterke de Golf R.

  Bekijk video
 6. Feeststemming bij Volkswagen: vijf nieuwe Golf-varianten

  Autosalon van Genève 2013

  Video 7 maart 2013

  Volkswagen is in de feeststemming. De nieuwe Golf slaat aan, is uitgeroepen tot Auto van het Jaar en mag zich verheugen op forse familie-uitbreiding. Straks is er voor elk wat wils, in elke bijtellingscatagorie.

  Bekijk video
 7. De nieuwe Volkswagen Golf overspoelt Parijs

  Autosalon van Parijs 2012

  Video 1 oktober 2012

  Alle andere primeurs ten spijt, de Volkswagen Golf is de belangrijkste debutant op de autosalon van Parijs. “Alle ballen zetten we op de Golf.”

  Bekijk video
  Tags: volkswagen golf
 8. De nieuwe Audi A3

  Video 9 maart 2012

  Hij is eindelijk officieel: de nieuwe Audi A3. Op de autosalon van Genève stelt hij zich voor aan pers en publiek. De Audi A3 ziet er op het eerste oog misschien niet zo vernieuwend uit, de auto is bijna tot de laatste schroef opnieuw ontwikkeld.

  Bekijk video
  Tags: audi a3 volkswagen
 9. De nieuwe Volkswagen CC

  Video 24 januari 2012

  Vanaf vandaag is de vernieuwde Volkswagen CC te bestellen. Het basismodel van de Volkswagen CC is de 1.8TFSI met 160 pk sterke benzinemotor. Daarvoor betaal je 38.690 euro inclusief btw en BPM.

  Bekijk video
  Tags: volkswagen cc passat
 10. Seat Mii

  Video 17 januari 2012

  De Seat Mii, het broertje van de Volkswagen Up! en Skoda Citigo, komt in april op de markt. De Mii verschijnt dan direct als drie- en vijfdeurs. De Mii krijgt een nieuwe 1.0 driecilinder. Deze motor is er naar keus met 60 of 75 pk en later verschijnt er een uitvoering op aardgas.

  Bekijk video
  Tags: seat mii skoda citigo volkswagen up!