Mijn Autokopen.nl

Video's Mazda

 1. Mazda Koeru Concept

  Video 15 september 2015

  Mazda laat op de IAA in Frankfurt opnieuw een fraai studiemodel zien. De Koeru Concept is een sportieve cross-over, die iets langer is dan de CX-5. Je zou dus zeggen: een voorbode van een model dat de naam CX-6 krijgt, maar dat is nog geen uitgemaakte zaak.

  Bekijk video
 2. Mazda Route3 2013

  Video 21 september 2013

  Mazda wil met de nieuwe 3 opnieuw zijn betrouwbaarheid laten zien. Een vloot Mazda's 3 werd van de fabriek in Hiroshima naar de beurs in Frankfurt gereden, over de erbarmelijk slechte wegen van Siberië.

  Bekijk video
  Tags: mazda 3 iaa frankfurt 2013
 3. Alle spotlights op de nieuwe Mazda 3

  IAA Frankfurt 2013

  Video 12 september 2013

  Voor Mazda staat de IAA 2013 in het teken van de nieuwe 3. Hij is al eerder onthuld en er is zelfs al een monstertocht mee verreden van Hiroshima naar Frankfurt maar voor het grote publiek is de auto hier voor het eerst te zien.

  Bekijk video
 4. De nieuwe Mazda 3

  Dit najaar in Nederland

  Video 27 juni 2013

  Zie hier de eerste beelden van de nieuwe Mazda 3. Belangrijkste weetjes: hij is lichter, nauwelijks groter maar wel ruimer, beschikt over lichtgewicht SkyActiv-techniek. De nieuwe 3 betreedt in het najaar de showrooms in Nederland.

  Bekijk video
  Tags: mazda 3 iaa frankfurt 2013
 5. Mazda 6 Sportbreak: nog dit jaar in Nederland

  Autosalon van Parijs 2012

  Video 2 oktober 2012

  De Mazda 6 Sportbreak is net op tijd klaar om in Nederland nog twee maanden te profiteren van 20 procent bijtelling. Op de autosalon van Parijs debuteert de 6 Sportbreak en maken we voor het eerst kennis met de 6 sedan. Vanaf januari staat ‘ie in de meeste Europese landen in de showroom maar Nederland kan nog dit jaar kennismaken met de 6 Sportbreak 2.0 TS+.

  Bekijk video
  Tags: mazda 6 sportbreak
 6. De nieuwe Mazda 6

  Op alle fronten vernieuwd

  Video 5 september 2012

  De nieuwe generatie Mazda 6 sedan is op alle fronten vernieuwd. Natuurlijk met dank aan de Kodo-designtaal en SkyActiv-technologie maar ook met minder hemelbestormende verbeteringen zoals het vergroten van beenruimte.

  Bekijk video
  Tags: mazda 6
 7. Mazda Takeri

  Video 30 november 2011

  Als Mazda niet meer teveel wijzigt aan de Takeri dan heeft het merk een zeer fraaie nieuwe middenklasser volgend jaar. En daar lijkt het wel op want dit studiemodel is voor 90 procent productieklaar. Op de Tokyo Motorshow schittert de fraaie middenklasser, die overigens niet meer als hatchback op de markt zal komen maar alleen als sedan en stationwagon.

  Bekijk video
  Tags: mazda takeri
 8. Mazda CX-5: vanaf 25.990 euro

  Video 28 november 2011

  Vanaf half februari 2012 staat de Mazda CX-5 in de showroom. Voor 25.990 euro krijg je het instapmodel van de compacte cross-over mee. Dan heb je ook het beste van Mazda te pakken qua techniek. Bestellen kan nu al.

  Bekijk video
  Tags: mazda cx-5 cx5 CX-5 Mazda
 9. De vernieuwde Mazda 3

  Video 25 oktober 2011

  Mazda zet eind dit jaar de vernieuwde 3 in de showrooms. De uiterlijke wijzigingen blijven beperkt tot nieuwe bumpers, nieuwe lichtmetalen wielen en een nieuwe kleur op de optielijst. In het interieur heeft Mazda gekozen voor een andere kleurstelling en het instrumentarium en de boordcomputer zijn beter afleesbaar. Het onderstel profiteert van een toegenomen stijfheid en de dempers zijn...

  Bekijk video
  Tags: mazda 3 facelift mazda3
 10. De nieuwe Mazda CX-5

  Video 16 september 2011

  Het grootste nieuws van Mazda in Frankfurt heet CX-5. Voor Mazda is dit een zeer belangrijk model omdat het de eerste auto is met een geheel nieuwe generatie SkyActiv-techniek, die de toon zet voor alle toekomstige Mazda’s.

  Bekijk video
  Tags: mazda cx-5 cx5 frankfurt