Mijn Autokopen.nl

Video's Land Rover Range Rover

 1. Range Rover SVAutobiography

  Video 30 maart 2015

  SVAutobiography. Dat is vanaf de nu de naam van de meest luxe Range Rover die je kunt kopen. Hij vervangt de Autobiography Black en is nog veel luxer dan het model dat hij vervangt.

  Bekijk video
 2. De nieuwe Range Rover laat Land Rover stralen

  Autosalon van Parijs 2012

  Video 5 oktober 2012

  “Maak hem beter maar verander niet te veel.” Dat is de boodschap die Range Rover kreeg van klanten bij de ontwikkeling van de nieuwe Range Rover. En dat is gelukt. De auto is direct als Range Rover te herkennen maar is onderhuids flink aangepakt.

  Bekijk video
 3. De geheel nieuwe Range Rover

  De orderboeken zijn geopend

  Video 7 september 2012

  De nieuwe Range Rover is helemaal nieuw. De auto is vanaf een blanco vel papier opnieuw getekend en opgebouwd, hoewel de karakteristieke vormgeving behouden is gebleven. Wel oogt de nieuwe top-Land Rover wat eleganter, iets dat mede te danken is aan de smallere koplampunits.

  Bekijk video
 4. 40 jaar Range Rover

  Video 3 juni 2010

  Het merk Land Rover viert op 17 juni 2010 het veertig jarig bestaan van de Range Rover. Land Rover is een naam die onlosmakelijk is verbonden met vierwielaangedreven auto´s. Sinds 1970 produceert Land Rover de multifunctionele, vierwielaangedreven Range Rover. In feite was de Range Rover de eerste Sports Utility Vehicle (SUV), een aanduiding die toen nog niet bestond.

  Bekijk video
 5. Range Rover Supercharged

  Video 14 februari 2008

  Enkele shots van de Range Rover Supercharged

  Bekijk video