Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Renault

 1. Renault onthult nieuwe Master tijdens Solutrans op 21 november

  Autonieuws 20 november 2023

  Renault is groot fan van autoshows en heeft met de meeste daarvan historische banden. De Solutrans Motor Show in het Franse Lyon is hiervan een voorbeeld. Renault geeft altijd acte de présence op dit event dat volledig gewijd is aan transport en stedelijke mobiliteit. Voor Renault vormt de 2023-editie van deze show de perfecte locatie voor de internationale onthulling van de nieuwe Renault Master.

  Lees meer
  Tags: renault master
 2. Nieuwe Renault Master: nieuwe vorm voor meer efficiency

  Autonieuws 10 november 2023

  De Renault Master is een echt succesverhaal. Renault heeft sinds de introductie van het model al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Renault presenteert een geheel nieuwe generatie van de Master op Solutrans, de beurs voor licht en zwaar transport die van 21 t/m 25 november a.s. plaatsvindt in Lyon, Frankrijk.

  Lees meer
  Tags: renault master
 3. Renault Megane E-Tech electric rijdt recordaantal emissievrije kilometers tijdens Dutch Design Week

  Autonieuws 4 november 2023

  Renault blikt terug op een succesvolle Dutch Design Week (DDW). Het merk was dit jaar opnieuw partner van het designevent (21 t/m 29 oktober in Eindhoven) en stelde 35 Renault Megane

  Lees meer
  Tags: renault mégane
 4. Nieuwe Renault Kardian: compacte, moderne en technologiegerichte SUV voor internationale markten

  Autonieuws 27 oktober 2023

  De Kardian maakt ook als eerste gebruik van een nieuw, modulair voertuigplatform van Renault. Dit platform stelt het merk in staat een breed scala aan nieuwe modellen te ontwikkelen voor niet-Europese markten.

  Lees meer
  Tags: renault
 5. Nieuwe Renault Trafic E-Tech electric maakt aanbod elektrische bedrijfswagens compleet

  Autonieuws 6 oktober 2023

  De Renault Trafic is een succesnummer waar ruim 2,4 miljoen ondernemers sinds 1980 op vertrouwen. Met de introductie van de nieuwe, 100% elektrische Trafic E-Tech electric – als aanvulling op de Renault Kangoo E-Tech electric en Master E-Tech electric – opent een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van de Trafic en biedt Renault nu van iedere lichte bedrijfswagen (LCV) een volledig elektrische variant.

  Lees meer
  Tags: renault
 6. De volledig nieuwe Renault Scenic E‑Tech electric: de eerste duurzamer ontworpen, 100% elektrische gezinsauto

  Autonieuws 3 oktober 2023

  In navolging van de Megane is het nu de beurt aan de Scenic om zichzelf opnieuw uit te vinden als boegbeeld van de nieuwe generatie volledig elektrische auto’s van Renault. De compleet nieuwe Scenic E-Tech electric is ontworpen voor gezinnen met de behoefte om te gaan en staan waar zij willen, in alle veiligheid.

  Lees meer
  Tags: renault scénic
 7. De nieuwe Renault Arkana: meer ‘nouvelle vague’ dan ooit

  Autonieuws 23 juli 2023

  De Renault Arkana, die in oktober 2020 als Europese versie werd onthuld, is een lichtend voorbeeld van het succes van de Renaulution. Tot nu toe heeft Renault 163.000 exemplaren van deze onderscheidende coupé-SUV verkocht (240.000 in totaal, inclusief de XM3 van Renault Korea Motors). Daarmee speelt de Renault Arkana, naast de Renault Megane E-Tech electric en Renault Austral, een centrale rol in het plan van het Franse merk om het C-segment te heroveren.

  Lees meer
  Tags: renault arkana
 8. Goedkope elektrische auto’s

  Autonieuws 3 mei 2023

  Als je op zoek gaat naar een nieuwe elektrische auto die ook nog eens goedkoop moet zijn, dan valt het op dat er onder de 40.000 euro niet veel te krijgen is

  Lees meer
  Tags: citroën c-zero ford focus kia soul mitsubishi i-miev nissan leaf peugeot ion renault zoe
 9. Elektrische bestelbus kopen? dit zijn je opties

  Autonieuws 1 mei 2023

  Autofabrikanten die inmiddels al een aantal elektrische auto’s hebben ontwikkeld, zijn in het hele proces de bestelbus gelukkig niet vergeten. Je moet er als koerier niet aan denken dat je na 2025 diverse steden niet meer in mag met je dieselende bestelbus

  Lees meer
  Tags: citroën jumper fiat ducato ford transit maxus mercedes-benz sprinter opel movano peugeot boxer renault master volkswagen crafter
 10. Goedkope hybride auto's

  Autonieuws 28 april 2023

  We herinneren ons nog allemaal de komst van de bijzonder gelijnde hybride Toyota Prius en Honda Insight. En minder bekend de Lexus RX en de Honda Civic. Modellen die door verstokte petrolheads geminacht en weggehoond werden.

  Lees meer
  Tags: lexus rx peugeot 508 renault clio suzuki swift toyota prius