Mijn Autokopen.nl

Autonieuws MG

 1. Het is zover: MG keert terug naar Nederland met ZS EV [update]

  Prijzen elektrische SUV vanaf 30.943 euro

  Autonieuws 27 september 2019

  MG komt terug naar Nederland. 14 jaar na het faillissement van MG-Rover brengt het merk een elektrische SUV op de markt.

  Lees meer
  Tags: mg zs ev elektrische auto
 2. MG keert terug naar Europa, nu echt

  Autonieuws 19 april 2017

  MG wil eind 2019 terugkeren op de Europese markt. De E-motion concept car geeft alvast een voorproefje van wat we mogen verwachten van het merk.

  Lees meer
 3. MG3 is officieel, nog dit jaar naar Nederland?

  Autonieuws 22 april 2013

  MG heeft op de autoshow van Shanghai een nieuw model voorgesteld. De compacte MG3 komt, als alles volgens planning verloopt, nog dit jaar naar Nederland.

  Lees meer
 4. MG CS concept is voorbode SUV, maar wanneer komt ‘ie dan?

  Autonieuws 12 april 2013

  MG laat op de autoshow van de Shanghai de CS Concept zien en hier zie je de eerste schetsen van die auto. Ze zijn gelekt dus officiële informatie ontbreekt nog.

  Lees meer
 5. MG keert eind 2013 terug in Nederland

  Autonieuws 22 november 2012

  Eind 2013 keert MG in Nederland terug. Het duurt allemaal wat langer dan gepland maar het Britse merk kan daardoor wel sterker aan de start verschijnen.

  Lees meer
  Tags: mg
 6. MG begeeft zich met Icon op nieuw terrein

  Autonieuws 26 april 2012

  Het Brits-Chinese merk MG toont op de autoshow van Peking de Icon Concept. Het merk, dat vooral bekendheid geniet met zijn sportieve modellen, begeeft zich daarmee in het compacte cross-over segment.

  Lees meer
  Tags: mg icon concept
 7. MG 5 kan Europese concurrentie aan

  Autonieuws 10 maart 2012

  Over een maand debuteert in China de MG 5. Qua ontwerp kan de compacte middenklasse hatchback de concurrentie met zijn rivalen goed aan, zo laten de eerste foto's zien.

  Lees meer
  Tags: mg foto mg 5
 8. Crossover is volgende stap MG

  Autonieuws 26 april 2011

  MG werkt hard aan een comeback. Het Britse merk in Chinese handen start deze zomer in Groot Brittannië met de levering van de nieuwe MG 6 en plannen voor meer nieuwe modellen liggen klaar. Het laatste nieuws is dat MG werkt aan een crossover die de concurrentie moet aangaan met de Nissan Qashqai. Dat meldt het Britse tijdschrift Autocar .

  Lees meer
  Tags: mg crossover mg6 saic toekomst
 9. MG TF komt terug

  Autonieuws 24 maart 2011

  MG keert volgend jaar terug in Nederland met twee modellen maar het leukste nieuws komt in 2013. Het Brits-Chinese merk werkt namelijk aan een opvolger voor de TF.

  Lees meer
  Tags: mg tf china engeland roewe
 10. MG keert terug naar Europa met drie modellen

  Autonieuws 19 februari 2011

  Het Britse merk MG beleefde deze week haar officiële comeback. Tijdens de herlancering zijn drie modellen gepresenteerd onder het motto 'Styled, Engineered and Built in Britain'. Met hulp uit China, dat wel.

  Lees meer
  Tags: mg mg 3 mg 6 roewe saic