Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Kia Cerato

 1. Gelekt: Kia Cerato-opvolger

  Autonieuws 2 juli 2008

  De eerste beelden van de Kia Cerato-opvolger zijn op het internet beland. De compacte sedan is in Nederland onlangs uit het assortiment gehaald, ook deze opvolger zal de gang naar Nederlandse showroom waarschijnlijk niet gaan maken.

  Lees meer
  Tags: kia cerato forte opvolger
 2. Kia Cerato alleen nog als sedan

  Autonieuws 16 januari 2007

  Gelijktijdig met de recente opknapbeurt van de Cerato heeft Kia besloten de vijfdeurs uit het programma te schrappen. Een logische beslissing, gezien de komst van het nieuwe model Cee’d.

  Lees meer
  Tags: kia cerato prijzen sedan
 3. EuroNCAP maakt slachtoffers

  Autonieuws 27 februari 2006

  Voorzichtigheid in het verkeer is altijd geboden, maar helemaal voor bestuurders van een Chevrolet Aveo. Volgens onafhankelijk onderzoeksinstituut EuroNCAP biedt deze auto namelijk nauwelijks bescherming bij een botsing.

  Lees meer
  Tags: chevrolet aveo kia cerato crashtest veiligheid
 4. Nieuwe Cee’d van Kia

  Autonieuws 17 februari 2006

  Wat zou een autotentoonstelling zijn zonder een nieuwe conceptcar van Kia? In Genève onthullen de Koreanen hun nieuwste Cee’d. Het is het eerste model van Kia dat volledig op de Europese markt is gericht.

  Lees meer
  Tags: kia cerato cee;d ed
 5. Kia Cerato heeft Europees gezicht

  Autonieuws 26 augustus 2004

  Kia doet zijn best om modellen te ontwikkelen met een Europees gezicht. Dat begon met de Sorento en Picanto, en nu dan met de onlangs geïntroduceerde sedanversie en de vanaf september leverbare vijfdeursuitvoering van de kleine middenklasser Kia Cerato. Geen superspannend design, maar voor een prijs vanaf € 15.495,- voor de sedan zeker niet onaardig.

  Lees meer
  Tags: kia cerato
 6. Kia Cerato toont zich sterk in C-segment

  Autonieuws 8 maart 2004

  De vijfdeurs Kia Cerato beleeft op de Autosalon van Genève haar werelddebuut. De nieuwe Kia is gepositioneerd in het belangrijke C-segment, het grootste segment van de Nederlandse automarkt. Kia zet dan ook duidelijk in om de concurrentie aan te gaan met de Peugeot 307 en de Volkswagen Golf bijvoorbeeld.

  Lees meer
  Tags: kia cerato
 7. Kia introduceert nieuwe middenklasser: de Kia Cerato

  Autonieuws 8 januari 2004

  De opmars van de Koreanen op de Europese automarkt is niet te stuiten. Kia bijvoorbeeld zag zijn aandeel op de markt vorig jaar stijgen met 92 procent! Met de nieuwe identiteit ‘jong, sportief en vriendelijk’ hoopt het merk dit in 2004 nog verder te vergroten. Een eerste aanzet daartoe geeft de nieuwe Kia Cerato, een leuke middenklasser die volgens ons best eens een succesnummer zou kunnen...

  Lees meer
  Tags: kia cerato