Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Koenigsegg

 1. Wereldrecord met Koenigsegg Agera RS: 447 km/u

  Autonieuws 6 november 2017

  Het snelheidsrecord van straatauto's is aan gruzelementen gereden. Gisteren werd met de Koenigsegg Agera RS gemiddeld 447 km/u bereikt.

  Lees meer
  Tags: koenigsegg agera
 2. 'Super-EV' Qoros 9 QlectricQ ontworpen met Koenigsegg

  Autonieuws 6 april 2017

  Op de autoshow in Sjanghai presenteert Qoros een conceptcar die het samen ontwikkelde met supercarbouwer Koenigsegg. Supercarprestaties zonder schadelijke uitstoot, en aan actieradius geen gebrek.

  Lees meer
 3. Koenigsegg bouwt Agera RS en Regera tegelijk

  Autonieuws 8 maart 2015

  Voor het eerst in haar geschiedenis gaat het Zweedse supercarmerk Koenigegg twee modellen naast elkaar produceren. Beide zijn in Genève gepresenteerd. Maak kennis met de Agera RS en de Regera.

  Lees meer
  Tags: koenigsegg agera
 4. Koenigsegg pakt uit met Agera RS én Regera

  Autonieuws 7 februari 2015

  Niet een maar twee nieuwe Koenigsegg-modellen zien het levenslicht op de autoshow in Genève. Naast de Agera RS brengt het supercarmerk de 'megacar' Regera mee.

  Lees meer
 5. Koenigsegg Agera One:1: de snelste is al uitverkocht

  Autonieuws 10 februari 2014

  Koenigsegg geeft de eerste foto van de Agera One:1 vrij. Puur voor de vorm trouwens, want de snelste Koenigsegg was al uitverkocht voordat iemand hem had gezien.

  Lees meer
  Tags: koenigsegg agera
 6. Koenigsegg viert feest met gouden Agera S Hundra

  Autonieuws 4 maart 2013

  Koenigsegg bestaat bijna 10 jaar en levert haar honderdste auto af. Dat viert het merk met de Agera S Hundra, een feestelijk exemplaar in carbon en goud.

  Lees meer
 7. Koenigsegg Agera R: wiel opnieuw uitgevonden

  Autonieuws 3 maart 2012

  Koenigsegg heeft het wiel opnieuw uitgevonden. Letterlijk. Het is een van de acht innovaties die de Agera R lichter van gewicht maken en sneller doen rijden. Tot circa 440 km/u.

  Lees meer
 8. Koenigsegg Agera R om te gaan skiën

  Autonieuws 26 februari 2011

  Het is een wonderbaarlijk gezicht, een hypercar met een geïntegreerde skibox op het dak. Alsof de box er bij sterk remmen vanaf zal schieten. De Koenigsegg Agera R valt overigens ook met 'gewoon' dak te bestellen.

  Lees meer
 9. Koenigsegg: Saab-deal mislukt door overheid

  Autonieuws 11 april 2010

  Sportautobouwer Koenigsegg geeft de Zweedse overheid de schuld van de mislukte Saab-overname. Volgens de kleine fabrikant treuzelde de overheid te veel met het goedkeuren van de leengaranties.

  Lees meer
  Tags: koenigsegg saab spyker saab-perikelen
 10. Genève 2010: wat we verder zagen - deel 1

  Autonieuws 4 maart 2010

  Primeurs als de Volkswagen Touareg, Mazda 5, Volvo S60 en Alfa Romeo Giulietta eisen veel aandacht op in Genève. Een ronde door de beursgangen levert echter een schat aan kleinere maar niet minder interessante primeurs op.

  Lees meer
  Tags: abarth cadillac koenigsegg bufori