Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Lancia Delta

 1. Kleine aanpassingen voor Lancia Delta modeljaar 2014

  Autonieuws 2 september 2013

  Lancia heeft de Delta voor modeljaar 2014 subtiel aangepast. Het aanbod motoren en uitvoeringen is, zoals dat zo mooi heet, vereenvoudigd.

  Lees meer
 2. Prijs Lancia Delta S by Momodesign bekend

  Autonieuws 4 juni 2013

  Lancia neemt een nieuwe uitvoering van de Delta op in zijn prijslijsten: de S by Momodesign. Deze stijlvolle uitvoering is er vanaf 28.385 euro.

  Lees meer
  Tags: lancia delta
 3. Lancia Delta en Ypsilon aangekleed door Momodesign

  Autonieuws 25 februari 2013

  Lancia neemt twee nieuwe versies van de Ypsilon en een nieuwe uitvoering van de Delta mee naar de autosalon van Genève. Lancia heeft hiervoor de hulp van Momodesign ingeroepen.

  Lees meer
 4. ‘Opvolger Lancia Delta komt in 2014’

  Autonieuws 15 mei 2012

  De samensmelting van Lancia en Chrysler krijgt voor het eerst een eigen gezicht met de opvolger van de Delta. De auto krijgt grotendeels Italiaanse techniek en het ontwerp moet tegemoetkomen aan de merkwaarden van beide merken.

  Lees meer
  Tags: lancia delta
 5. Lancia Delta op LPG en met 20 procent bijtelling

  Autonieuws 23 maart 2012

  Lancia levert de Delta vanaf nu ook met een LPG-installatie af-fabriek. Voor particulieren betekent dat: goedkoper tanken. Zakelijke rijders profiteren van 20 procent bijtelling.

  Lees meer
 6. Vanafprijs Lancia Delta fors lager

  Autonieuws 3 mei 2011

  Lancia start met de levering van de vernieuwde Delta. Het is de eerste Lancia met de nieuwe familiegrille. Door de toevoeging van een nieuwe basisuitvoering is de Delta een stuk bereikbaarder geworden.

  Lees meer
  Tags: lancia delta vanafprijs
 7. Lancia maakt nieuwe start met compleet gamma

  Autonieuws 14 februari 2011

  Lancia presenteert op de autosalon van Genève een compleet nieuw gamma. De Ypsilon , Thema en Grand Voyager worden vergezeld door de Flavia Concept en een licht vernieuwde Delta.

  Lees meer
 8. Prijs Lancia Delta MultiAir bekend

  Autonieuws 24 september 2010

  Lancia heeft de prijs bekend gemaakt van de Delta met 1.4 MultiAir-motor: 25.995 euro. Door de CO2-uitstoot van 132 g/km valt de auto in de twintig procent bijtellingscategorie.

  Lees meer
  Tags: lancia delta
 9. MultiAir-motor voor Lancia Delta

  Autonieuws 15 juli 2010

  Steeds meer modellen in de Fiat Groep krijgen de beschikking over MultiAir-techniek. De Delta is de volgende in de rij. Dat meldt De Telegraaf .

  Lees meer
  Tags: lancia delta multiair
 10. Lancia Delta Hard Black ook voor Nederland

  Autonieuws 16 juni 2010

  Lancia levert de speciale Delta Hard Black vanaf nu ook in Nederland. In Italië was de speciale uitvoering al even leverbaar maar de Nederlandse importeur haalt de 'zwarte Delta' nu ook naar hier.

  Lees meer
  Tags: lancia delta black hard uitvoering