Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Lancia Phedra

 1. Eind in zicht voor Fiat Ulysse en Lancia Phedra

  Autonieuws 7 oktober 2009

  De productie van de Fiat Ulysse en Lancia Phedra stopt aan het einde van 2010. Er is voorlopig geen opvolger maar de emissie-eisen doen de Italiaanse MPV’s voortijdig de das om. De nagenoeg identieke Citroën C8 en Peugeot 807 blijven in productie tot halverwege 2011.

  Lees meer
  Tags: fiat ulysse lancia phedra mpv productie
 2. Lancia Phedra: nieuwe lente, nieuw geluid

  Autonieuws 2 januari 2008

  Lancia begint het nieuwe jaar goed, met een opgewaarde Phedra. Het vernieuwde model zal op de salon van Brussel officieel worden gepresenteerd en verschijnt in het voorjaar bij de dealers. Naast de uiterlijke verfrissingen is er ook een nieuwe dieselmotor ontwikkeld.

  Lees meer
  Tags: lancia phedra facelift
 3. Lancia Phedra Limited Edition 2006

  Autonieuws 28 juli 2006

  *Ook in het MPV-segment presenteert Lancia een belangrijke noviteit: de Lancia Phedra Limited Edition 2006. Deze versie is uitgerust met een uitgebreid scala aan voorzieningen op het gebied comfort, exclusiviteit en luxe. Hiermee plaatst de Lancia Phedra Limited Edition 2006 zich aan de top van zijn klasse.*

  Lees meer
  Tags: lancia phedra lichtmetalen limited edition mpv phedra
 4. Promenade-uitvoering Thesis en Phedra doen seventies herleven

  Autonieuws 29 augustus 2003

  Vriend en vijand zijn het er over eens: de Lancia Thesis is een van de mooiste auto’s die in de laatste jaren is ontworpen. De Thesis is het vlaggenschip van het merk en verloochent zijn afkomst duidelijk niet. In een oogopslag toont hij een zwierige Italiaanse flair en weet hij je meteen te fascineren. Het uiterlijk telt dus wel degelijk.

  Lees meer
  Tags: lancia phedra thesis