Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Land Rover Range Rover

 1. Range Rover nu ook met mild hybrid-techniek

  400 pk vermogen

  Autonieuws 1 mei 2019

  Land Rover voegt een tweede hybrideversie toe aan het assortiment van de Range Rover. Naast de plug-in hybride-uitvoering komt er een mild hybrid-variant, met 400 pk vermogen en 550 Nm koppel.

  Lees meer
 2. Vernieuwde versie Range Rover Sentinel met V8-motor

  Gepantserde uitvoering is veiliger en sneller

  Autonieuws 4 maart 2019

  Land Rover heeft zijn Special Vehicles Operations-afdeling aan het werk gezet om een verbeterde versie van de gepantserde Range Rover Sentinel te ontwikkelen. Vandaag presenteert SVO het resultaat.

  Lees meer
 3. Hier is de Range Rover SV Coupé

  Vanafprijs luxueuze, gelimiteerde SUV-coupé 390.000 euro

  Autonieuws 8 maart 2018

  De Range Rover SV Coupé is een echte rijdersauto. Toch heeft Land Rover de terreinvaardigheden niet opgeofferd. Behalve de prestaties onderscheidt de SUV-coupé zich van andere Range Rovers door het sportieve uiterlijk.

  Lees meer
 4. Land Rover komt met Range Rover SV Coupé

  Voor het eerst te zien op de Autosalon in Genève

  Autonieuws 24 januari 2018

  Land Rover kondigt de Range Rover SV Coupé aan, die zijn debuut zal maken op de aanstaande Autosalon van Genève. Als je er een wilt hebben moet je snel zijn, want er worden er maar 999 gebouwd.

  Lees meer
 5. Luxe Range Rover SVAutobiography nu ook vernieuwd

  Autonieuws 29 november 2017

  De vernieuwde Range Rover komt ook weer als luxe SVAutobiography. Met vernieuwde stoelen, een klassiek klokje en nieuwe functies is dit wederom de ultieme Range Rover.

  Lees meer
 6. Meer luxe en comfort voor vernieuwde Range Rover

  Autonieuws 11 oktober 2017

  Na de Range Rover Sport krijgt nu ook de ‘originele’ Range Rover een facelift. Meer luxe en comfort en de introductie van de P400e plug-in hybride-uitvoering zijn de belangrijkste vernieuwingen.

  Lees meer
 7. Nieuw topmodel van Range Rover is mogelijk

  Autonieuws 15 augustus 2017

  Land Rover overweegt om een nieuw topmodel te ontwikkelen, dat boven de huidige Range Rover komt te staan. Ook een nieuw model in de Discovery-lijn ligt op de tekentafel.

  Lees meer
 8. Land Rover SVO Design Pack ook voor oudere modellen

  Autonieuws 18 juni 2017

  De afdeling Special Vehicle Operations (SVO) van Land Rover presenteert een nieuw Design Pack voor de Range Rover. Het bijzondere is dat dit niet alleen voor de nieuwste uitvoering verkrijgbaar is.

  Lees meer
 9. Nieuwe rijhulpsystemen en meer nieuwtjes voor Range Rover

  Autonieuws 10 augustus 2016

  Land Rover frist zijn topmodel Range Rover op voor het nieuwe modeljaar. Nieuwe rijhulpsystemen, een verbeterd infotainmentsysteem en een nieuwe, luxe uitvoering zijn de belangrijkste nieuwtjes.

  Lees meer
 10. 'Range Rover sportcoupé in ontwikkeling'

  Autonieuws 27 maart 2016

  Land Rover ontwikkelt een nieuw model voor de Range Rover-familie. Sportiever on-road, luxer en gericht op een 'urban cool' doelgroep.

  Lees meer