Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Seat Alhambra

 1. Vernieuwde Seat Alhambra goedkoper

  Autonieuws 13 mei 2015

  Seat heeft de prijzen van de vernieuwde Alhambra bekend gemaakt. De meeste uitvoeringen zijn enkele honderden euro’s goedkoper geworden, voor het topmodel geldt een prijsverlaging van bijna 10.000 euro.

  Lees meer
  Tags: seat alhambra
 2. Vernieuwde Seat Alhambra met zuinigere en sterkere motoren

  Autonieuws 15 april 2015

  Seat heeft de Alhambra subtiel vernieuwd. Aan de buitenkant zijn de wijzigingen klein, maar onderhuids voerde het merk diverse verbeteringen door.

  Lees meer
  Tags: seat alhambra
 3. Ook Businesslines Seat Alhambra herzien

  Autonieuws 24 februari 2013

  Seat heeft deel 3 van de nieuwe zakelijke modellen onthuld: de Alhambra Businessline en Businessline Executive. Er zijn meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, natuurlijk tegen een voordelige prijs.

  Lees meer
  Tags: seat alhambra accessoires lease
 4. Nieuwe instapdiesel Seat Alhambra

  Autonieuws 14 juni 2011

  Seat introduceert een nieuwe motor in de Alhambra. De 2.0 TDI met 115 pk komt naast de bestaande diesels met 140 en 170 pk in het assortiment.

  Lees meer
  Tags: seat alhambra
 5. Seat Alhambra goedkoper dan z'n broer

  Autonieuws 31 juli 2010

  Seat doet de MPV Alhambra in de voorverkoop. De eerste exemplaren worden in oktober afgeleverd maar kunnen nu vast worden besteld. Met een vanafprijs van 34.900 euro is de Alhambra goedkoper dan zijn tweelingbroer Volkswagen Sharan.

  Lees meer
  Tags: seat alhambra broer goedkoper prijzen sharan uitrusting vanaf
 6. Zoals verwacht: Seat Alhambra

  Autonieuws 19 april 2010

  Na de nieuwe Volkswagen Sharan komt Seat met de nieuwe Alhambra. Nummer twee van de eeneiige tweeling komt na de zomer op de markt.

  Lees meer
  Tags: seat alhambra volkswagen sharan verwacht
 7. Seat Alhambra Ecomotive naar Nederland

  Autonieuws 1 juli 2008

  Seat heeft het modelprogramma van de Alhambra gewijzigd. De MPV is voortaan ook leverbaar als zuinige Ecomotive-versie. Bij de andere uitvoeringen is het een en ander verschoven, met als gunstig bijeffect dat de vanafprijs is gedaald tot 25.995 euro.

  Lees meer
  Tags: seat alhambra ecomotive programma uitrusting
 8. Zuinige update Seat Alhambra

  Autonieuws 26 mei 2008

  Seat presenteert een nieuwe versie van de Alhambra. Voor degenen die de auto even uit het oog zijn verloren, dat is de MPV van het Spaanse merk. In navolging van zijn Volkswagen-evenknie Sharan krijgt de Alhambra een relatief zuinige variant.

  Lees meer
  Tags: seat alhambra ecomotive mpv schoon zuinig
 9. Zakelijke Seat Alhambra

  Autonieuws 18 augustus 2005

  Seat brengt zijn tijdelijk ook in een Business Line-uitvoering op de markt, in een oplage van slechts 50 exemplaren. De importeur rekent kennelijk niet op een grote stormloop van belangstellende klanten, want er wordt maar direct gezegd dat deze Alhambra zowel voor de leaserijder als de particulier zeer interessant is.

  Lees meer
  Tags: seat alhambra