Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Skoda Roomster

 1. Vernieuwde Skoda Roomster goedkoper

  Autonieuws 13 mei 2010

  Skoda heeft de prijzen van de vernieuwde Roomster bekend gemaakt. De nieuwe vanafprijs van de compacte MPV bedraagt 13.990 euro.

  Lees meer
  Tags: skoda roomster facelift goedkoper
 2. Skoda Roomster nu als Greenline

  Autonieuws 8 mei 2010

  Van de gefacelifte Skoda Roomster verschijnt een Greenline-uitvoering. Deze verbruikt minder brandstof dan de reguliere Roomster en stoot minder schadelijke gassen uit. Voor zakelijke rijders valt de Roomster Greenline in de 20 procent bijtellingscategorie.

  Lees meer
  Tags: skoda roomster bijtelling co2 greenline uitstoot verbruik
 3. Facelift voor Skoda Fabia en Roomster

  Autonieuws 23 februari 2010

  Skoda geeft de Fabia en Roomster een bescheiden facelift en nieuwe motoren. Beide modellen krijgen de beschikking over compacte commonrail diesels en de nog verse 1.2 TSI van Volkswagen.

  Lees meer
  Tags: skoda fabia roomster facelift
 4. Voordelige opties voor Skoda Roomster

  Autonieuws 8 juni 2007

  Wie anders durft te zijn dan anderen, heeft aan de Skoda Roomster een perfecte reisgenoot. En een voordelige reisgenoot, want de Roomster Style+ beidt gratis heel veel extra’s.

  Lees meer
  Tags: skoda roomster
 5. Recordmaand voor Skoda

  Autonieuws 17 april 2007

  Skoda heeft in maart van dit jaar de meest succesvolle verkoopmaand uit zijn geschiedenis beleefd. Met dank aan de Octavia – en aan de Oost-Europese ‘thuismarkt’ van het merk.

  Lees meer
 6. Skoda Roomster Scout vanaf 20.625 euro

  Autonieuws 19 maart 2007

  De Skoda Roomster Scout staat nu bij de dealer. De bijzondere uitvoering van de praktische MPV is leverbaar vanaf 20.625 euro.

  Lees meer
  Tags: skoda roomster scout
 7. Skoda Roomster Scout op wereldreis

  Autonieuws 28 november 2006

  Na de Octavia Combi heeft Skoda nu ook de nieuwe Roomster uitgerust met het Scout-pakket. De Roomster met de uitstraling van een terreinwagen wordt de komende week op de Essen Motor Show gepresenteerd en reist daarna direct door naar de salon van Bologna.

  Lees meer
  Tags: skoda octavia roomster scout
 8. Skoda draait op volle toeren

  Autonieuws 27 november 2006

  Het is hard werken geblazen voor de arbeiders in de Skoda-fabrieken. Maar afgelopen week mochten ze even pauzeren om een belangrijke mijlpaal te vieren. In het Tsjechische Kvasiny liep de half miljoenste Skoda van het jaar van de band. Nooit eerder werd dat aantal in zo’n korte tijd bereikt.

  Lees meer
  Tags: skoda roomster productie record
 9. Skoda onthult menu Roomster

  Autonieuws 14 augustus 2006

  Skoda had al door laten schemeren dat de nieuwe Roomster vanaf 16.240 euro verkrijgbaar zal zijn, maar heeft nu ook de volledige prijslijst vrijgegeven. De flexibele ruimtewagen is vanaf september leverbaar met zes verschillende motoren en in vier uitrustingsniveaus.

  Lees meer
  Tags: skoda roomster prijzen uitvoeringen
 10. Skoda Roomster vanaf 16.240 euro

  Autonieuws 8 juni 2006

  De nieuwe Skoda Roomster staat vanaf dit najaar bij de dealers. De instapprijs van de vierde modellijn van het Tsjechische automerk is vastgesteld op 16.240 euro.

  Lees meer
  Tags: nissan note skoda roomster