Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Ford usa

 1. Nieuw: auto voor blinden

  Autonieuws 13 juli 2010

  Het is niet langer science fiction: een auto die zelfstandig gereden wordt door een blinde chauffeur. Amerikaanse onderzoekers hebben bekendgemaakt dat de eerste auto voor blinden, een aangepaste Ford Escape, eind 2011 al in productie kan. De auto is een revolutie voor de mobiliteit van blinde mensen, waarmee zij hun maatschappelijke participatie flink kunnen vergroten.

  Lees meer
 2. Ford biedt werknemers 'gouden handdruk'

  Autonieuws 23 december 2009

  De Ford Motor Company biedt haar werknemers in Noord-Amerika een gouden handdruk indien ze ontslag nemen of met pensioen gaan. Er kunnen 41.000 personen van deze regeling profiteren, die onder meer 50.000 dollar aan cash biedt.

  Lees meer
  Tags: ford ford usa gouden handdruk motor company ontslag pensioen werknemers
 3. Ford Mustang 2011 krijgt vijfliter motor

  Autonieuws 19 december 2009

  De legendarische Ford Mustang moet de concurrentie aankunnen met auto's als de Dodge Challenger SRT8 en de Chevrolet Camaro SS. Kreeg de Mustang nog maar een maand geleden een nieuwe motor, in januari wordt een nieuwe uitvoering gepresenteerd met een vijfliter motor - en dus meer pk's.

  Lees meer
  Tags: ford ford usa detroit Detroit motor mustang v8 vijfliter
 4. Ford introduceert autogordel met airbag

  Autonieuws 7 november 2009

  Een veiligheidsgordel met airbag ineen, dat is Ford's nieuwste vinding om de veiligheid van passagiers op de achterbank te verbeteren. De testresultaten zijn positief.

  Lees meer
  Tags: ford ford usa gordel introduceert kinderen resultaten
 5. Ford Mustang Shelby GT 500: krachtigste ooit

  Autonieuws 2 januari 2009

  Ford begint het nieuwe jaar goed met de onthulling van de vernieuwde Mustang Shelby GT500. Het is de krachtigste ooit met 540 pk en 690 Nm koppel. Maar, haast Ford zich erbij te zeggen, hij is óók zuiniger.

  Lees meer
  Tags: ford ford usa gt500 mustang shelby
 6. Plaagfoto’s nieuwe Ford Mustang

  Autonieuws 11 september 2008

  Ford onthult pas volgend jaar het uiterlijk van de nieuwe Mustang maar brengt nu al vast een paar teasers naar buiten. En daar blijft het bij, want elke vorm van toelichting ontbreekt helaas.

  Lees meer
  Tags: ford ford usa mustang teasers
 7. Ford Mustang 2010 laat likkebaarden

  Autonieuws 21 juli 2008

  Ford USA heeft de als ‘modeljaar 2010’ te verwachten nieuwe Mustang in gecamoufleerde vorm laten optreden tijdens het grootste historische race-evenement van Noord-Amerika. De nieuwe Mustang was er de pace-car en verkeerde onder meer in gezelschap van vele andere klassieke Mustangs. Een en ander vond afgelopen weekend plaats op de ‘Mustang Day’ tijdens het evenement Road America.

  Lees meer
  Tags: ford ford usa bullitt mustang
 8. Gevoelige klap voor Ford F-150

  Autonieuws 5 juni 2008

  De Amerikanen zijn nu definitief om. ‘Bigger is better’ gaat niet langer op in de Verenigde Staten, het zijn juist de kleine auto’s die momenteel ‘hot’ zijn. Voor het eerst in bijna zeventien jaar staat de Ford F-150 pick-up niet bovenaan de Amerikaanse verkoopranglijst.

  Lees meer
  Tags: ford ford usa honda civic toyota f-150 statistiek verkopen
 9. Ford Mustang moet zich klein maken

  Autonieuws 4 juni 2008

  De Ford Mustang moet optisch kleiner worden. Bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie, die volgend jaar zijn opwachting maakt, hebben de ontwerpers de boodschap ‘minder is meer’ meegekregen.

  Lees meer
  Tags: ford ford usa kleiner muscle mustang
 10. Comeback KITT

  Autonieuws 13 december 2007

  NBC brengt de legendarische televisieserie Knight Rider terug op het scherm. De hitserie uit de jaren tachtig wordt in een nieuw, ongetwijfeld lederen, jasje gestoken voor een twee uur durende film, die op 17 februari in Amerika zal worden uitgezonden. Uiteraard keert ook KITT terug, nu in de gedaante van een Ford Mustang Shelby GT500 KR.

  Lees meer
  Tags: ford ford usa film kitt knight mustang rider shelby