Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Hyundai Getz

 1. Zuinige Hyundai Getz niet naar Nederland

  Autonieuws 15 juli 2008

  Hyundai gaat zuinig om met de extra zuinige Getz. De milieuvriendelijke variant van de compacte auto komt namelijk niet naar Nederland. De Getz 1.5 CRDi i-Blue wordt wel in België geleverd, waar de auto vanwege zijn lage uitstoot in aanmerking komt voor overheidssubsidie.

  Lees meer
  Tags: hyundai getz groen i-blue milieu
 2. Hyundai introduceert Getz Sport

  Autonieuws 20 november 2007

  Hyundai komt met een sportieve variant van de Getz. De Getz Sport accentueert het sportieve design en de prestaties van het compacte model. De nieuwe uitvoering is leverbaar vanaf 14.995 euro.

  Lees meer
  Tags: hyundai getz sport
 3. Hyundai introduceert nieuwe modellen

  Autonieuws 5 september 2006

  Het gamma van Hyundai is met twee modellen uitgebreid. Van de Accent staat nu ook een driedeurs klaar en van de Getz is voortaan ook de Cross leverbaar, een sportieve, 4x4-achtige variant.

  Lees meer
  Tags: hyundai accent getz cross driedeurs
 4. Hyundai Getz Cross in productie

  Autonieuws 7 augustus 2006

  Wat begon als een leuke marketingstunt van de Belgische Hyundai-importeur, is nu een volwaardig model geworden. De Hyundai Getz Cross gaat daadwerkelijk in productie.

  Lees meer
  Tags: hyundai getz cross
 5. Leukere Hyundai Getz

  Autonieuws 7 september 2005

  De nieuwe Hyundai Getz is volgens de importeur vooral veel léuker dan het vorige model. Dat komt dan door zijn strakkere uiterlijk en het feit dat hij in heel veel nieuwe kleuren te krijgen is.

  Lees meer
  Tags: hyundai getz
 6. Hyundai vervangt driecilinder in Getz en Matrix

  Autonieuws 22 december 2004

  De 1,5 liter driecilinder dieselmotor die Hyundai in de compacte modellen Getz en Matrix levert, zal in de eerste helft van 2005 worden afgelost door even grote krachtbron met vier pitten.

  Lees meer
  Tags: hyundai getz matrix
 7. Hyundai Getz nog zuiniger

  Autonieuws 13 juli 2004

  Kan het nóg zuiniger? Bij Hyundai wel. De 1.5 CRDi-motor uit de Getz, die toch al zo spaarzaam met zijn brandstof omging, is nog verder verbeterd. Het verbruik is met tien procent afgenomen, terwijl de trekkracht van de kleine Koreaan toegenomen is. Het enige dat gelijk is gebleven, is de prijs. Hoe doen ze dat toch?

  Lees meer
  Tags: hyundai getz