Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Jaguar XKR

 1. Jaguar XKR-S Cabrio: geen compromis

  Autonieuws 16 november 2011

  De zojuist onthulde cabriolet-versie van de Jaguar XKR-S is geen compromis ten opzichte van de coupé. "Omdat de XK als cabrio ontworpen is heeft hij een grote structurele integriteit. Daardoor konden we de sportophanging van de XKR-S coupé toepassen om een cabrio zonder compromis te ontwerpen."

  Lees meer
  Tags: jaguar xkr la auto show 2011
 2. Jaguar XKR-S Cabrio staat te trappelen

  Autonieuws 12 november 2011

  Jaguar bevestigt de komst van een cabriolet-uitvoering van de snelle XKR-S. Sterker nog, deze versie debuteert volgende week al.

  Lees meer
  Tags: jaguar xkr la auto show 2011
 3. Jaguar XKR-S is de snelste

  Autonieuws 23 februari 2011

  Jaguar viert op de autosalon van Genève in maart de vijftigste verjaardag van de E-Type in stijl. De XKR-S is de snelste in serie geproduceerde Jaguar ooit.

  Lees meer
 4. Jaguar pakt uit met XJ 75 Platinum Concept

  Autonieuws 14 augustus 2010

  Het 75-jarige merk Jaguar pakt uit op het Pebble Beach Concours, dat dit weekend plaatsvindt. De Amerikaanse uitvoering van de XKR 75 - de XKR 175 - zal zij aan zij staan naast de XJ 75 Platinum Concept. Verder brengt het Britse merk nog twee limited editions uit van de XF.

  Lees meer
 5. Vijf exemplaren Jaguar XKR 75 voor Nederland

  Autonieuws 6 juli 2010

  Nederland krijgt vijf exemplaren van de speciale XKR 75. De Nederlandse importeur heeft ook alvast een indicatieve prijs vastgesteld: 175.800 euro.

  Lees meer
  Tags: jaguar xkr
 6. Feestnummer: Jaguar XKR 75

  Autonieuws 24 juni 2010

  Jaguar viert z’n 75-jarig bestaan met de XKR 75. Die heeft 20 pk meer vermogen en wordt in een gelimiteerde oplage van, hoe kan het ook anders, 75 stuks gebouwd.

  Lees meer
 7. Jaguar XKR Special Edition inclusief Speed Pack

  Autonieuws 17 februari 2010

  Jaguar onthult de 'ultieme XKR', de XKR Special Edition. Deze uitvoering is standaard voorzien van het Speed Pack, het visuele Black Pack plus nog enige opties die voor de XKR beschikbaar komen in het modeljaar 2011.

  Lees meer
  Tags: jaguar xkr black edition pack special speed
 8. Jaguar Diamond Edition voor zestigjarige XK

  Autonieuws 5 juli 2008

  *De Jaguar XK is dit jaar zestig jaar oud. Het diamanten jubileum wordt gevierd met speciale opties voor de XK en XKR: de Diamond Edition Packages. Deze verfraaiingen kunnen nog verder worden opgetuigd met het exclusieve Dutch Diamond Edition Package.*

  Lees meer
 9. Jaguar voegt XKR toe aan portfolio

  Autonieuws 7 maart 2007

  De Jaguar XKR is in een gelimiteerde oplage ook leverbaar als Portfolio. Deze extra sportieve uitvoering van het topmodel is voorzien van nog meer technologie en luxe.

  Lees meer
  Tags: jaguar xkr coupe portfolio sport
 10. Jaguar XKR in de startblokken

  Autonieuws 12 januari 2007

  Op de Autosport International Show in Birmingham is het wapen gepresenteerd waarmee Jaguar en Apex Motorsport de GT3-titel willen veroveren. De Jaguar XKR GT3 maakt in mei zijn racedebuut tijdens de openingsrace op Silverstone.

  Lees meer
  Tags: jaguar xkr autosport fia gt3 xk3