Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Kia Stonic

 1. Kia vernieuwt Stonic compacte SUV

  Nu ook als EcoDynamics+ milde hybride

  Autonieuws 5 augustus 2020

  Kia vernieuwt de compacte SUV Stonic. Een primeur is de EcoDynamics+-versie met milde hybride aandrijving. Daarnaast zijn er nieuwe multimedia, veiligheidssnufjes en personaliseringsmogelijkheden.

  Lees meer
  Tags: kia stonic hybride
 2. Dit kost de Kia Stonic

  Autonieuws 24 augustus 2017

  Kia heeft een prijs geplakt op de nieuwe cross-over Stonic. Hij is er vanaf 18.995 euro, en is daarmee een van de voordeliger auto’s in zijn segment. De Kia Stonic is uitgebreid te personaliseren, is leverbaar met drie motoren en in totaal zeven uitrustingsniveaus.

  Lees meer
  Tags: kia stonic
 3. Nieuwe Kia Stonic onthuld in zonnig Amsterdam

  Autonieuws 20 juni 2017

  Bij The Harbour Club in Amsterdam heeft Kia de Stonic onthuld! Deze compacte SUV komt in het derde kwartaal van dit jaar naar de showrooms.

  Lees meer
  Tags: kia stonic
 4. Eerste foto Kia Stonic uitgelekt

  Autonieuws 20 juni 2017

  Met nog enkele uren te gaan tot de officiële onthulling is de eerste foto van de Kia Stonic uitgelekt. De compacte SUV van Kia komt in het najaar naar Nederland.

  Lees meer
  Tags: kia stonic
 5. Nieuwe compacte cross-over heet Kia Stonic

  Autonieuws 7 juni 2017

  Dat Kia werkt aan een cross-over in het compacte segment is een publiek geheim, over de naam gingen slechts geruchten. Nu is de naam bekend gemaakt: Kia Stonic. Kia belooft een uitgesproken design en toch veel interieurruimte. De verkoop begint in de tweede helft van 2017.

  Lees meer
  Tags: kia stonic