Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Mercedes-Benz Sprinter

 1. Elektrische bestelbus kopen? dit zijn je opties

  Autonieuws 1 mei 2023

  Autofabrikanten die inmiddels al een aantal elektrische auto’s hebben ontwikkeld, zijn in het hele proces de bestelbus gelukkig niet vergeten. Je moet er als koerier niet aan denken dat je na 2025 diverse steden niet meer in mag met je dieselende bestelbus

  Lees meer
  Tags: citroën jumper fiat ducato ford transit maxus mercedes-benz sprinter opel movano peugeot boxer renault master volkswagen crafter
 2. Geruisloos pakketjes bezorgen met de Mercedes-Benz eSprinter

  Elektrische uitvoering komt volgend jaar op de markt

  Autonieuws 5 juli 2018

  Na de eVito komt Mercedes-Benz met de eSprinter. De grootste bestelwagen van het merk wordt volgend jaar leverbaar met volledig elektrische aandrijving.

  Lees meer
 3. Mercedes-Benz maakt prijzen nieuwe Sprinter bekend

  1.500 verschillende uitvoeringscombinaties mogelijk

  Autonieuws 9 februari 2018

  De vanafprijs van 20.990 euro was al bekend, nu maakt Mercedes-Benz alle prijzen bekend van de nieuwe Sprinter bestelwagen. Naast de prijzen van de bestelautouitvoering zijn ook die van de chassis-cabine bekend: vanaf 23.080 euro.

  Lees meer
 4. Mercedes-Benz Sprinter in het nieuw

  Autonieuws 7 februari 2018

  Ondernemers, hier is de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter! De grootste bus van het merk krijgt diverse luxe functies van de personenwagens van Mercedes-Benz.

  Lees meer
 5. Exclusieve Mercedes-Benz Edition Sprinter viert verjaardag

  Autonieuws 8 juni 2015

  Mercedes-Benz viert de 20e verjaardag van de Sprinter. Een beperkt aantal van de bekende bedrijfswagen wordt als Edition Sprinter aangeboden.

  Lees meer
 6. Mercedes-Benz Sprinter vernieuwd: veiliger en zuiniger

  Autonieuws 29 april 2013

  Mercedes-Benz heeft de Sprinter vernieuwd. Het resultaat: een nieuwe neus, nieuwe veiligheidssystemen, zuinigere motoren en grotere onderhoudsintervallen.

  Lees meer