Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Tesla Roadster

 1. Tesla Roadster arriveert in 2020

  Publieksdebuut sportwagen met extreme prestaties

  Autonieuws 5 september 2018

  Op het evenement Grand Basel beleeft de Tesla Roadster z'n publieksdebuut. Bestellen kan al, maar de open te rijden vierzitter wordt pas in 2020 geleverd. Voor velen zal dat echter toch de moeite waard zijn... Het accupakket met de capaciteit van 200 kWh maakt een theoretische actieradius van 1.000 km mogelijk, een record.

  Lees meer
 2. Nieuwe Tesla Roadster heeft supercar prestaties

  Autonieuws 17 november 2017

  Verrassing: Tesla heeft de nieuwe generatie Roadster onthuld! Nóg opzienbarender zijn de prestaties. Die zijn als van een supercar. Je kunt er nu al een reserveren.

  Lees meer
 3. Upgrade voor Tesla Roadster, elektrische range naar bijna 650 kilometer

  Autonieuws 29 december 2014

  Tesla brengt een upgrade uit voor de Roadster. Betere batterijen, een geoptimaliseerde aerodynamica en een lagere rolweerstand zorgen voor een grotere actieradius van bijna 650 kilometer.

  Lees meer
 4. Laatste update voor Tesla Roadster

  Autonieuws 13 januari 2012

  De Tesla Roadster gaat zijn laatste jaar in. Volgend jaar verschijnt de Model S als opvolger maar eerst krijgt de Roadster nog een bescheiden update.

  Lees meer
 5. Tesla showroom nu ook in Eindhoven

  Autonieuws 4 maart 2011

  Je hoeft niet langer naar München, Parijs of Londen voor een testrit in de Tesla Roadster. Binnenkort opent het merk voor elektrische auto's een showroom in Eindhoven.

  Lees meer
  Tags: tesla roadster
 6. Tesla Roadster 2.5: beperkte upgrade

  Autonieuws 4 juli 2010

  De Tesla Roadster is verre van afgeschreven. Ondanks het gedwongen productie-einde in 2011 frist Tesla de elektrische sportwagen nog eens op. Voor degenen die al een Tesla Roadster bezitten zijn de verbeteringen als upgrade verkrijgbaar.

  Lees meer
 7. Productie Tesla Roadster voorlopig gered

  Autonieuws 6 april 2010

  De productie van de Tesla Roadster is tot december 2011 gegarandeerd. Lotus heeft de overeenkomst voor de levering van platforms aan Amerikaanse fabrikant verlengd.

  Lees meer
  Tags: lotus elise tesla roadster productie
 8. Tesla stopt voortijdig met productie Roadster

  Autonieuws 1 februari 2010

  Tesla stopt in 2011 noodgedwongen met de productie van de Roadster. Dat is namelijk het jaar waarin de donorauto, de Lotus Elise, uit productie wordt genomen.

  Lees meer
  Tags: tesla roadster productie
 9. Tesla Roadster Sport: sneller en efficiënter

  Autonieuws 20 augustus 2009

  Na de revolutionaire Roadster komt Tesla nu met de Roadster Sport. Deze is nog sneller en efficiënter dan de 'gewone' Roadster. De Sport komt ook in Europa op de markt.

  Lees meer
  Tags: tesla roadster efficienter sneller sport
 10. Tesla Roadster bij Europese dealers verkrijgbaar

  Autonieuws 6 juni 2009

  Amerikaans autofabrikant Tesla opent zeven nieuwe verkoop- en servicecentra. Daarvan komen er drie in Europa. De elektrische Roadster zal daar vanaf begin deze zomer te koop zijn. In de Verenigde Staten rijden er inmiddels vijfhonderd open tweezitters op elektriciteit rond.

  Lees meer