Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Toyota Avensis

 1. Modeljaarupdate voor Toyota Yaris, Auris, Verso en Avensis

  Autonieuws 7 december 2016

  Toyota voert enkele kleine wijzigingen door in zijn assortiment. Met nieuwe wielen, kleuren en bekledingsopties gaan de Yaris, Auris, Verso en Avensis fris het nieuwe modeljaar in.

  Lees meer
  Tags: toyota yaris verso auris avensis
 2. Alle prijzen vernieuwde Toyota Avensis bekend

  Autonieuws 15 april 2015

  Na de prijzen van de naar verwachting meest populaire zakelijke versies met 20 procent bijtelling, maakt Toyota ook de prijzen bekend van de overige uitvoeringen van de vernieuwde Avensis.

  Lees meer
 3. Toyota maakt prijs vernieuwde Avensis met 20 procent bijtelling bekend

  Autonieuws 25 maart 2015

  De prijs van de belangrijkste uitvoering van de vernieuwde Avensis is bekend: 28.995 euro. Over die prijs betaal je als zakelijke rijder 20 procent bijtelling.

  Lees meer
 4. Vernieuwde Toyota Auris en Avensis gaan voor lage bijtelling

  Autonieuws 3 maart 2015

  Toyota neemt geen écht nieuwe modellen mee naar de autosalon van Genève, maar met de flink vernieuwde Auris én Avensis staan er toch frisse modellen op de stand.

  Lees meer
 5. Vernieuwde Toyota Avensis met 20 procent bijtelling

  Autonieuws 16 februari 2015

  Toyota stelt op de autosalon van Genève volgende maand de vernieuwde Avensis voor. De vernieuwingen zitten vooral onderhuids. Goed nieuws voor de zakelijke rijder: de 1,6 liter dieseluitvoering valt in de 20 procent bijtellingscategorie.

  Lees meer
 6. Nieuw hybridemodel mogelijk als opvolger Toyota Avensis

  Autonieuws 19 juni 2014

  Toyota is er nog niet helemaal over uit welk model de Avensis straks moet gaan opvolgen. De meest waarschijnlijke optie is dat een nieuwe hybride de middenklasser op termijn vervangt.

  Lees meer
  Tags: toyota avensis hybride
 7. Vernieuwde Toyota Avensis vanaf 24.990 euro

  Autonieuws 12 oktober 2011

  Toyota heeft de vanafprijs van de vernieuwde Avensis bekend gemaakt: 24.990 euro. Daarmee is de middenklasser iets goedkoper geworden.

  Lees meer
  Tags: toyota avensis
 8. Toyota Avensis krijgt flinke facelift

  Autonieuws 7 september 2011

  Over een week debuteert de vernieuwde Toyota Avensis. Hoewel het gaat om een facelift beperkt Toyota zich niet tot optische aanpassingen. De stuurinrichting en het onderstel zijn volledig aangepast om de middenklasser dynamischer te laten rijden.

  Lees meer
 9. Prijslijst Toyota Avensis: veel te kiezen

  Autonieuws 12 december 2008

  Toyota heeft de prijzen bekend gemaakt van de nieuwe Avensis, die in januari in de showrooms staat. De auto komt direct als sedan en Wagon en heeft een vanafprijs van 23.940 euro.

  Lees meer
  Tags: toyota avensis prijzen
 10. Toyota Avensis benzine voorzien van milieulabels

  Autonieuws 30 november 2008

  *De drie benzineversies van de nieuwe Toyota Avensis zijn voorzien van een milieulabel. De auto, waarvan ook drie dieseluitvoeringen verschijnen, komt in vier nieuwe uitrustingsniveau's. Uit voorzorg voor de teruglopende markt heeft Toyota de productie van haar topmodel alvast beperkt.*

  Lees meer