Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Lexus LS

 1. Lexus LS

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Wie een beetje heeft opgelet weet dat Lexus de afgelopen jaren het design van zijn auto’s radicaal heeft vernieuwd. De nieuwe LS heeft dezelfde opvallende vouwen, hoeken en lijnen als de kleinere modellen van Lexus en dat is een gewaagde keuze.

  Toon 40 foto's
  Tags: lexus ls
 2. Autosalon Genève 2017 - Lexus LS 500h

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Lexus wil nooit meer een saaie auto bouwen. Ook het gloednieuwe topmodel LS, dat op de autosalon van Genève zijn Europese debuut viert, voldoet aan die nieuwe filosofie.

  Toon 14 foto's
 3. Lexus LS 600h L President Line

  Fotoreportage Foto's: Martijn den Breejen

  De huidige generatie LS staat alweer sinds 2006 aan de top van het Lexus-gamma. Als de nieuwe IS 300h binnenkort in de showroom staat, dan wordt de LS het oudste model van het Japanse topmerk. In het Nederlandse koningshuis is troonsopvolging van Hare Majesteit aanstaande, maar de LS 600h mag nog niet met pensioen.

  Toon 23 foto's
  Tags: lexus ls
 4. Lexus LS 600h L President

  Prof. Dr. LS 600h

  Fotoreportage Tekst en foto's: Martijn Koevoets

  Niemand ziet een Lexus als poenerig, geen mens vraagt zich af hoe die auto gefinancierd is, iedereen weet dat het merk synoniem staat aan ‘hybride’ en toch is ook Lexus bekend als premiummerk. Met zijn terughoudende verschijning, neutrale imago en technische perfectie is de LS 600h de professor onder de automobiele elite.

  Toon 49 foto's
  Tags: lexus ls