Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Opel

 1. Opel Combo Tour

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De nieuwe Opel Combo maakt als bestelwagen een vliegende start met de titel International Van of the Year 2019. De Combo Tour is minder bedrijfswagen, meer personenwagen en dus geldt die titel niet voor hem. Tijd om te ontdekken wat er wel te prijzen valt.

  Toon 33 foto's
  Tags: opel combo tour
 2. Opel Grandland X

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De nieuwe Opel Grandland X opereert in een belangrijk segment. Compacte en middelgrote SUV’s schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn niet aan te slepen. Was Opel met de Frontera en Antara nog zijn tijd vooruit, met de Grandland X lijkt de timing helemaal goed. Driemaal is scheepsrecht, zegt men wel. Is de Grandland dan het beloofde land?

  Toon 33 foto's
  Tags: opel grandland x
 3. Opel Crossland X

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Opel Crossland X is meer dan alleen een SUV-achtige opvolger van de Meriva. Het model markeert tevens een keerpunt in de geschiedenis van het merk. Dit is namelijk de eerste auto die gemaakt is in samenwerking met Peugeot, dat net als Citroën onder Opels nieuwe eigenaar PSA valt.

  Toon 32 foto's
  Tags: opel crossland x
 4. Opel Insignia Grand Sport

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Het ontwerp van de Opel Insignia is behoudend en keurig in lijn met dat van andere recente Opels. De aflopende daklijn die bijna naadloos overgaat in de achterkant herbergt een grote klep, wat handig is met inladen.

  Toon 23 foto's
 5. Opel Ampera-e

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Met de Ampera-e wil Opel een doorbraak forceren op het gebied van elektrisch rijden. Als je uitgaat van de waarden op papier is dat al gelukt, want voor 40.995 euro is er geen enkele elektrische auto met zo’n groot accupakket. Ik ga de uitdaging aan, en onderwerp de Ampera-e onder meer aan een lange roadtrip zonder opladen.

  Toon 36 foto's
  Tags: opel ampera-e
 6. Presentatie Opel Grandland X

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Ver voor het publieksdebuut in september kunnen we alvast een beetje proeven aan de Opel Grandland X. Het merk presenteert de auto op een bijzondere locatie, de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

  Toon 13 foto's
  Tags: opel
 7. Opel Ampera-E

  Fotoreportage

  Opel start in het najaar van 2017 met de levering van de Ampera-E. Deze volledig elektrische auto heeft een theoretische actieradius van 520 kilometer.

  Toon 34 foto's
  Tags: opel ampera
 8. Opel Mokka X

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Opel Mokka is, als een van de eerste compacte cross-overs, een trendsetter. Goede conserveermiddelen in het ontwerp misten hun uitwerking niet, toch vonden de Duitsers het na bijna vier jaar tijd om hun cross-over een frisse neus te geven. En niet alleen dat, hij kreeg zelfs een geheel nieuw dashboard aangemeten. Om de ingrijpende wijzigingen te benadrukken gaat de Mokka voortaan door het leven als Mokka X. Ik ontdek of deze toevoeging de X op de taart is.

  Toon 31 foto's
  Tags: opel mokka x
 9. Autosalon Genève 2017 - Opel Insignia en Insignia Sports Tourer

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Naast de Crossland X heeft Opel nóg een wereldprimeur in Genève, de nieuwe Insignia. Het model staat in twee gedaantes op de stand, als Grand Sport (hatchback) en Sports Tourer (stationwagon).

  Toon 19 foto's
  Tags: opel insignia
 10. Autosalon Genève 2017 - Opel Crossland X

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Bij Opel is er heel veel te melden op de autosalon van Genève. De overname door de Franse autobouwer PSA is nog zeer vers en er zijn maar liefst twee belangrijke wereldprimeurs. De Crossland X is er een van.

  Toon 13 foto's