Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Mercedes-Benz

 1. Mercedes-Benz GLB

  Compacte SUV voor zeven personen

  Fotoreportage

  Daar is ‘ie dan: De nieuwe Mercedes-Benz GLB, zoals verwacht een échte SUV met een stoer off-road uiterlijk. De GLB wordt als eerste Mercedes-Benz in dit segment optioneel leverbaar als zevenzitter.

  Toon 24 foto's
  Tags: mercedes-benz glb
 2. Mercedes-Benz A 250 7G-DCT

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse maakte tijdens de persintroductie in Kroatië veel indruk. Het is een compacte auto die je het gevoel van een echte, grote Benz geeft. Om dicht op het nieuws te blijven reed ik daar met de gloednieuwe 1,3-liter turbomotor met 163 pk. Een aangenaam motorblok, maar een échte Mercedes kan veel meer vermogen aan. Daarom rijd ik in Nederland een A 250 met 224 pk, die mij op andere vlakken verrast.

  Toon 39 foto's
 3. Autosalon Parijs 2018 - Mercedes-Benz B-Klasse

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Autosalon van Parijs is geopend! First thing this morning: de nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse. Als een van de weinige primeurs op de autosalon is deze tot het laatst geheim gebleven.

  Toon 17 foto's
 4. Mercedes-Benz GLE 2019

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Morgen start de autosalon van Parijs, maar we mogen nu alvast de nieuwe Mercedes-Benz GLE bewonderen. In het prachtige hotel Piscine Molitor presenteert het merk zijn nieuwe, grote SUV.

  Toon 25 foto's
 5. Onthulling Mercedes-Benz EQC

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Het ontwerp van de Mercedes-Benz EQC is zoals topman Dieter Zetsche bij de onthulling in Stockholm al aankondigt ‘clean’. Er zijn geen overbodige vouwen en lijnen en de auto heeft niet de voor SUV’s kenmerkende kunststof versieringen.

  Toon 17 foto's
 6. Mercedes-Benz C-Klasse 2018

  Fotoreportage

  Nieuwe bumpers, een gewijzigde grille en een nieuwe lichtsignatuur: het zijn weinig in het oog springende wijzigingen. Door de nieuwe led-verlichting voor en achter onderscheid je de Mercedes-Benz C-Klasse nu makkelijker van de E- en S-Klasse.

  Toon 24 foto's
 7. Mercedes-Benz CLS 400 d

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Toon 42 foto's
  Tags: mercedes-benz cls
 8. Nu in de showroom: Mercedes-Benz A-Klasse

  Fotoreportage

  De vierde generatie Mercedes-Benz A-Klasse lijkt nog een beetje op de vorige editie van het populaire model. Dat is allemaal schijn, want zo’n beetje alles is nieuw aan de nieuwe A-Klasse.

  Toon 41 foto's
 9. Mercedes-Benz A-Klasse 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Grappen over de Mercedes-Benz A-Klasse durven we allang niet meer te maken door het succes van het vorige model. Amper 6 jaar na de introductie van die A-Klasse vliegt Autokopen.nl naar Kroatië om te rijden met de allernieuwste Baby Benz. De verwachtingen zijn, opnieuw, hooggespannen.

  Toon 29 foto's
 10. Autosalon Genève 2018 - Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Mercedes-Benz heeft op de autosalon van Genève de vierdeurs AMG GT onthuld. Deze fraaie vierdeurs coupé komt boven de CLS in het assortiment en wordt uitsluitend als AMG leverbaar met minimaal 435 pk.

  Toon 19 foto's