Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Mini

 1. Mini Cooper 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Onder de vleugels van moeder BMW is de eigenzinnige Mini opnieuw uitgegroeid tot icoon. De nieuwste versie herken je aan z'n opvallende LED-achterlichten met Union Jack-patroon. A Mini is British, dat is duidelijk. Maar is dat ook goed? Lees hier de test!

  Toon 40 foto's
  Tags: mini mini
 2. Mini Cooper Countryman

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Een naam die door de jaren heen niet meer aansluit bij het product, dat komt regelmatig voor. Veel autofabrikanten hernoemen dan hun auto, om aan te geven dat er serieuze stappen zijn gezet. Maar hoe moet dat wanneer je mérknaam niet meer past bij je nieuwste, 4,3 meter lange model? Dan rek je de merkwaarden op totdat het wel gaat. Mini slaagde er overtuigend in om te transformeren van ‘iets dat maar weinig ruimte inneemt’ naar ‘iets dat gezien mag worden’...

  Toon 47 foto's
  Tags: mini countryman
 3. Mini Countryman

  Fotoreportage

  Mini heeft de nieuwe Countryman onthuld. De auto is flink gegroeid, met maar liefst 20 centimeter. Daarvan komt 7,5 centimeter ten goede aan de wielbasis.

  Toon 43 foto's
  Tags: mini countryman
 4. Mini Cabrio

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Qua uiterlijk overtuigt de Mini Cooper Cabrio. Ondanks z'n serieuze formaat (ruim 3,8 meter lang) zijn de verhoudingen in orde, mede dankzij de grote lichtunits voor en achter

  Toon 46 foto's
  Tags: mini cabrio
 5. Mini Clubman

  Fotoreportage Foto's: Raoul Kroes

  Deze nieuwe generatie Clubman oogst bijna unaniem waardering. Het ontwerp is wat conventioneler dan dat van de uitgesproken vorige generatie en houdt het midden tussen een grote vijfdeurs hatchback en een stationcar.

  Toon 25 foto's
  Tags: mini clubman
 6. Mini Clubman 2015

  Fotoreportage

  Mini introduceert de tweede generatie van de moderne Mini Clubman. Deze is behoorlijk groter dan de eerste generatiegenoot. De motorisering en prijzen zijn al bekend.

  Toon 39 foto's
  Tags: mini clubman
 7. Mini Countryman Park Lane

  Fotoreportage

  Voor het eerst verschijnt de Mini Countryman in Park Lane-editie. Deze bekende uitvoering staat voor exclusiviteit, maar krijgt in de Countryman Park Lane Chili een sportieve twist.

  Toon 14 foto's
  Tags: mini countryman
 8. Mini Cooper S vijfdeurs

  Fotoreportage Foto's: Raoul Kroes

  De toevoeging van twee extra deuren lijkt heel makkelijk, maar voor de ontwerpers van de Mini vijfdeurs zal het nog een hele uitdaging zijn geweest.

  Toon 28 foto's
  Tags: mini mini
 9. Mini John Cooper Works-accessoires

  Fotoreportage

  Mini grijpt de Essen Motor Show 2014 aan om diverse accessoirepacks voor de nieuwe Mini drie- en vijfdeurs te presenteren. Het merk neemt als voorbeeld drie showcars mee.

  Toon 20 foto's
  Tags: mini mini
 10. Mini One Chili

  Fotoreportage Tekst en foto's: Jesse Kraal

  Back to Basics: Ik rijd met de Mini One - de basisuitvoering - en dat blijkt zeker niet behelpen.

  Toon 16 foto's
  Tags: mini mini