Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages SsangYong

 1. SsangYong Rexton Y400

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  SsangYong kreeg in Nederland voet aan de grond met degelijke, sterke en relatief voordelige terreinwagens als de Korando en Musso. In 2001 was de beurt aan de Rexton, die nu aan zijn tweede generatie toe is. Is het nog steeds de voordeligste keus voor de ondernemer die behoefte heeft aan een robuuste, krachtige auto?

  Toon 38 foto's
  Tags: ssangyong rexton
 2. SsangYong Tivoli

  Fotoreportage Tekst en foto's: Raoul Kroes

  Iedereen weet dat compacte SUV’s immens populair zijn. Dat SsangYong sinds kort een graantje meepikt in dit marktsegment is minder bekend. Met de onlangs voorgestelde Tivoli begeeft SsangYong zich op nieuw terrein. À propos terrein, het Zuid-Koreaanse merk staat toch bekend om haar terreinwagens? Het maakt nieuwsgierig om de softroader van dit off-road-merk te testen.

  Toon 23 foto's
  Tags: ssangyong tivoli
 3. Genève 2015: SsangYong Tivoli & Tivoli EVR

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  SsangYong straalt in Genève met de Tivoli, de eerste compacte SUV van het merk. Op de stand van SsangYong kunnen we de auto uitgebreid bekijken.

  Toon 19 foto's
 4. SsangYong Actyon Sports 4WD Quartz

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Een pick-up testen we niet vaak maar als het gebeurt dan hebben we een hoop plezier. Modderwroeten en bergbeklimmen met een vierwielaangedreven terreinmonster blijft geweldig en weinig auto’s hebben zo’n onverzettelijke uitstraling als een pick-up.

  Toon 20 foto's
 5. SsangYong Korando 2.0D Sapphire M/T 4WD

  Comeback

  Fotoreportage Tekst: Luuk van Kaathoven

  Het Koreaanse merk SsangYong maakt een comeback. Uiteraard met een terreinwagen-achtige, maar nu in een handzamer en populairder formaat dan voorheen. Getekend door een Italiaan en afgestemd op het Europese wegennet. Dat schept verwachtingen; maakt de nieuwe Korando deze waar?

  Toon 17 foto's
  Tags: ssangyong korando