Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Subaru

 1. Subaru Impreza 2018

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De nieuwe Subaru Impreza is net als alle vorige generaties een keurige auto om te zien, niet heel sprankelend maar wel duidelijk herkenbaar als Subaru.

  Toon 26 foto's
  Tags: subaru impreza
 2. Autosalon Genève 2018 - Subaru Viziv Tourer Concept

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Subaru heeft als relatief klein merk toch bijna altijd een leuk nieuwtje op de autosalon van Genève. Dit keer heeft het merk de Viziv Tourer Concept meegenomen.

  Toon 16 foto's
 3. Subaru Forester met EyeSight

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Ja, op de foto boven deze rij-impressie staat echt de vernieuwde Subaru Forester. Aan het uiterlijk van Subaru’s SUV zie je nagenoeg niets anders, het is de techniek waarmee deze auto zich echt onderscheidt. Subaru’s veelomvattende veiligheidssysteem EyeSight is vanaf nu leverbaar.

  Toon 19 foto's
  Tags: subaru forester
 4. Autosalon Genève 2017 - Subaru XV

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Op de autosalon van Genève heeft het kleine Japanse merk Subaru een belangrijke primeur gepresenteerd: de nieuwe XV. Aan de buitenkant lijkt er niet veel veranderd, onderhuids is dat wel anders.

  Toon 11 foto's
 5. New York 2016: Subaru Impreza

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  Subaru heeft de grootste primeur van de New York Auto Show. Het merk presenteert hier de nieuwe generatie Impreza, zowel de vijfdeurs als de sedan.

  Toon 16 foto's
 6. Autosalon Genève 2016 - Subaru XV Concept

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De XV Concept is het grote nieuws van Subaru op de autosalon van Genève. Dit studiemodel blikt vooruit naar de volgende generatie XV, die over een jaar of 2, 3 op markt komt.

  Toon 11 foto's
 7. Subaru Levorg

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De uitgebouwde carrosserie en vooral de luchthapper op de motorkap van de Subaru Levorg imponeren. De Premium-uitvoering voorziet bovendien in tweekleurige 18 inch lichtmetalen wielen.

  Toon 37 foto's
  Tags: subaru levorg
 8. Test Subaru Outback

  Fotoreportage Foto's: Jeroen Hanselman

  De nieuwe Subaru Outback is een stoere auto om te zien, door de hoekige vormen en de kunststof ‘bodykit’ rondom. Met name de voor- en achterzijde zijn duidelijk anders dan die van de vorige generatie.

  Toon 16 foto's
  Tags: subaru outback
 9. Subaru in Nederland

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Uit onderzoek van Subaru blijkt dat de huidige klanten de eigenwijsheid van het merk waarderen. Het ‘anders willen zijn’ is voor Subaru-rijders en belangrijke reden om voor het merk te (blijven) kiezen.

  Toon 25 foto's
  Tags: subaru
 10. Genève 2015: Subaru Levorg

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Subaru heeft als belangrijke primeur op de autosalon van Genève de Levorg. Deze stationwagon komt in het najaar op de markt in Nederland.

  Toon 11 foto's