Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Renault

 1. Renault Kadjar

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Renault Kadjar is een succes voor Renault. Een kloeke SUV met een aantrekkelijk prijskaartje kan weinig anders dan goed verkopen, en dat is precies wat er is gebeurd. De eerste Kadjar heeft zijn geld waarschijnlijk opgebracht, dus is het tijd om te investeren in verfijning. Dat, en een nieuwe turbomotor, zijn goede redenen om de Kadjar opnieuw te testen. Zal z’n succes voortduren?

  Toon 34 foto's
  Tags: renault kadjar
 2. Autosalon Parijs 2018 - Renault EZ-ULTIMO

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Na de EZ Go en EZ Pro presenteert Renault nu de EZ Ultimo, het derde en laatste zelfrijdende studiemodel van de trilogie. Op de Autosalon van Parijs is de concept car voor het eerst te zien.

  Toon 14 foto's
 3. Renault Mégane R.S. 280 Turbo

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Renault heeft een naam hoog te houden op het gebied van hete hatchbacks. De vorige Mégane R.S. behoorde tot de absolute top in dit steeds groter wordende marktsegment en nu is er een nieuwe. Altijd met vijf deuren en voor het eerst is hij, naar keuze, leverbaar met automaat. Daar houdt de geavanceerde techniek niet op, want hij heeft ook nog eens vierwielbesturing. Behoudt de Mégane R.S. daarmee zijn pure karakter? Geloof mij, dat zoek ik heel graag uit!

  Toon 50 foto's
  Tags: renault mégane
 4. Renault Grand Scénic TCe 140

  Renault Grand Scénic 1.3 TCe 140 Bose

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Hij staat al een tijdje in de prijslijst, maar nu is ‘ie er echt: de nieuwe benzinemotor van Renault. In samenwerking met Mercedes-Benz is een hypermodern turboblok ontwikkeld dat vermogens tussen de 115 en 160 pk kan leveren. De nieuwe 1.3 vervangt de oude 1.2 in de Scénic en Mégane. Naast een hoger vermogen, in dit geval 140 pk, belooft Renault eveneens een lager verbruik. Ik ga op pad met de praktische Grand Scénic om daar inzicht in te krijgen.

  Toon 50 foto's
 5. Autosalon Genève 2018 - Renault EZ-GO

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Renault toont op de autosalon van Genève een bijzondere toekomstvisie: de EZ-Go Concept. Volgens deze visie bewegen we ons in 2022 al met dit soort robottaxi’s voort in de stad.

  Toon 10 foto's
 6. Renault Koleos

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Komt de naam Koleos je bekend voor? Dat kan goed kloppen, want in het verleden konden we al even aan de naam snuffelen. Nu haalt Renault ‘m uit het vet, scherp geslepen en klaar voor een nieuwe carrière op een nieuwe auto. En hoe, want met z’n uiterlijk steelt de Koleos direct de show.

  Toon 23 foto's
  Tags: renault koleos
 7. IAA Frankfurt 2017 - Renault Symbioz concept

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Hoe ziet automobiliteit in de toekomst eruit? Het is een vraag die alle autofabrikanten stellen, Renault waagt zich aan een antwoord op de IAA in Frankfurt met de Symbioz Concept.

  Toon 13 foto's
 8. Renault Alaskan

  Fotoreportage

  De Europese introductie van de pick-up Renault Alaskan is aanstaande. Als eerste komt de vierwielaangedreven Double Cab-uitvoering.

  Toon 19 foto's
  Tags: renault alaskan
 9. Renault Zoe R90 Z.E. 40

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Renault Zoe is al ruim 4 jaar onder ons, maar wordt bijna elk jaar belangrijker. Niet alleen profiteert hij nu als een van de weinige auto’s van 4 procent bijtelling, ook is de actieradius door de jaren heen flink gegroeid. De Zoe is nu ook leverbaar met een 41 kWh groot batterijpakket – bijna twee keer zo groot als in de ‘originele’ Zoe.

  Toon 35 foto's
 10. Renault Captur

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Renault Captur is inmiddels ruim 3 jaar op de markt. In die tijd heeft het populaire segment van compacte cross-overs zich explosief ontwikkeld en nóg een hele rij nieuwe concurrenten maakt zich op voor de strijd. Renault bereidt de Captur hierop voor, door de cross-over op heel veel punten volwassener te maken. Ook is er een luxueuze topuitvoering onder de naam Initiale Paris. Dat is tevens het grootste nieuws, dus testen we die.

  Toon 39 foto's
  Tags: renault captur