Fotoreportages

 1. Nissan Qashqai

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De Nissan Qashqai was een van de eerste cross-overs op de markt en bleek al snel een schot in de roos. Niet alleen de eerste generatie vond gretig aftrek, ook de tweede generatie uit 2013 heeft aan interesse geen gebrek. Alleen al dit jaar zijn er in Nederland ruim 6.000 van verkocht. We zijn benieuwd, wat is nu de magie van de Qashqai? De recente facelift is een goede reden om de populaire cross-over opnieuw aan een test te onderwerpen.

  Toon 25 foto's
  Tags: nissan qashqai
 2. Preview nieuwe Nissan Leaf

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Enkele maanden geleden gaf Nissan de eerste foto's vrij van de nieuwe Leaf. Na enige maanden nieuwsgierigheid te kweken presenteert Nissan de auto op kleine schaal aan de Nederlandse autopers. Ik rijd naar de Amsterdam Arena en maak kennis met een nieuwe generatie van ’s werelds populairste elektrische auto. Maar Nissan belooft dat er meer is…

  Toon 16 foto's
  Tags: nissan leaf elektrische auto
 3. Aston Martin Vantage 2018

  Fotoreportage

  Aston Martin heeft zojuist de nieuwe Vantage V8 onthuld. Dat gebeurt niet zo vaak, de vorige generatie dateerde alweer van 2005. We vertellen je alle nieuwtjes.

  Toon 11 foto's
 4. Fiat 500L Cross

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De Fiat 500L heeft een update ondergaan, waarmee zijn design weer in de pas loopt met de ‘gewone’ 500. Ook zijn er enkele namen gewijzigd, want voorheen kenden we de Cross als ‘Trekking’ en de Wagon als ‘Living’. Met frisse bumpers en een aangepast dashboard kruist de 500L de degens voor zijn tweede levensfase. Kom maar op, tijd voor een rijtest.

  Toon 37 foto's
  Tags: fiat 500l cross 500l
 5. Toyota Land Cruiser

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Tijdens de afgelopen Autosalon van Frankfurt maakten we kennis met de nieuwe Toyota Land Cruiser. Dat ‘nieuwe' namen we toen al met een korreltje zout, al maakt dat de auto niet minder interessant. Toyota belooft nog steeds onovertroffen terreincapaciteiten, door vast te houden aan het traditionele ladderchassis. Om te bewijzen wat de Land Cruiser kan, mag ik ermee spelen in de Beekse Bergen.

  Toon 12 foto's
  Tags: toyota land cruiser
 6. Hyundai Kona

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Welkom bij het nieuwe Hyundai. Met deze zin verwelkomt Hyundai mij tijdens de presentatie van de fonkelnieuwe Kona. Een nieuwe auto presenteren doet het merk wel vaker, maar met zoveel ambitie en belofte moet de nieuwkomer wel echt iets bijzonders zijn. En verrek, op basis van zijn uiterlijk zou deze rebels vormgegeven machine inderdaad het nieuwe Hyundai kunnen vertegenwoordigen. Of dat ook in de praktijk zo is, kan maar op één manier blijken: ik ga ermee rijden!

  Toon 38 foto's
  Tags: hyundai kona
 7. Hyundai i30 N

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De letter N, zeg je? Ja, wen er maar aan, want met de i30 N bemachtigt Hyundai een plekje tussen de gevestigde sport-badges GTi, OPC, R.S. en ST. Wij rijden 'm op het circuit van Zolder, in België.

  Toon 15 foto's
  Tags: hyundai i30
 8. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De Alfa Romeo Giulia is eerst ontworpen als Quadrifoglio en daarna pas uitgekleed tot zakensedan.

  Toon 27 foto's
  Tags: alfa romeo giulia
 9. Volkswagen Golf Alltrack

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De Volkswagen Golf is een van de beste auto’s op de markt. Een die eigenlijk overal in uitblinkt, zolang de wegen maar geplaveid zijn. De Golf Alltrack voert het concept nog een stapje verder door, want ook gebaande paden zijn voor deze uitvoering geen vereiste meer. Is het daarmee de beste allrounder en dus de allerbeste Golf?

  Toon 44 foto's
 10. Renault Koleos

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Komt de naam Koleos je bekend voor? Dat kan goed kloppen, want in het verleden konden we al even aan de naam snuffelen. Nu haalt Renault ‘m uit het vet, scherp geslepen en klaar voor een nieuwe carrière op een nieuwe auto. En hoe, want met z’n uiterlijk steelt de Koleos direct de show.

  Toon 23 foto's
  Tags: renault koleos