Fotoreportages

 1. Lexus LC 500

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Andere auto's verliezen aan relevantie zodra deze aan komt rijden. Met zijn 21 inch grote, gesmede wielen oogt hij als een concept car, een blik op de toekomst. Details als de 3d-achterlichten en de waanzinnig ontworpen grille versterken dat gevoel. Maar het is geen concept car. Het is een auto met een kenteken en de sleutel is in mijn bezit. Het is de Lexus LC 500. Geen hybride, maar een brute 5.0 V8 met 477 pk. Als geen ander combineert Lexus hiermee schoonheid en rebellie – de beste combinatie.

  Toon 49 foto's
  Tags: lexus lc
 2. Subaru Impreza 2018

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De nieuwe Subaru Impreza is net als alle vorige generaties een keurige auto om te zien, niet heel sprankelend maar wel duidelijk herkenbaar als Subaru.

  Toon 26 foto's
  Tags: subaru impreza
 3. Volkswagen T-Roc

  Fotogalerij Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115 pk

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  In het grotere SUV-segment is VW al goed vertegenwoordigd, de compactere modellen lieten relatief lang op zich wachten. Nu is de eerder opgedane kennis doorgesijpeld naar beneden, waar de compactere T-Roc zijn opwachting maakt. Een hippe type-aanduiding trouwens, die bij mij beelden oproept van een indrukwekkende dinosaurus. Gezien zijn maten een baby, maar ook dinobaby’s worden groot.

  Toon 39 foto's
  Tags: volkswagen t-roc
 4. Volkswagen Polo 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De regels voor het Polo-spel zijn al sinds de introductie van het model, in 1975, hetzelfde. Polo lijkt misschien op Golf, het is geen Golf. In 2018 groeit de Polo nog verder en lijkt hij meer op een Golf dan ooit. Of hij echt wedijvert met zijn grote broer zoek ik uit – met een rijtest.

  Toon 33 foto's
  Tags: volkswagen polo
 5. Nu in de showroom: Mercedes-Benz A-Klasse

  Fotoreportage

  De vierde generatie Mercedes-Benz A-Klasse lijkt nog een beetje op de vorige editie van het populaire model. Dat is allemaal schijn, want zo’n beetje alles is nieuw aan de nieuwe A-Klasse.

  Toon 41 foto's
 6. Ford Fiesta ST-Line

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Een paar dagen naar Duitsland, doen we dat met een comfortabele Grande Routière of volgen we de downsize-trend? We kiezen voor de Ford Fiesta ST-Line en kregen daarvan zeker geen spijt...

  Toon 36 foto's
  Tags: ford fiesta
 7. BMW X2

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Aan de voorkant zou je de BMW X2 nog kunnen verwarren met de X1, maar de rest van het ontwerp is onderscheidend genoeg.

  Toon 32 foto's
  Tags: bmw x2
 8. Mercedes-Benz A-Klasse 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Grappen over de Mercedes-Benz A-Klasse durven we allang niet meer te maken door het succes van het vorige model. Amper 6 jaar na de introductie van die A-Klasse vliegt Autokopen.nl naar Kroatië om te rijden met de allernieuwste Baby Benz. De verwachtingen zijn, opnieuw, hooggespannen.

  Toon 29 foto's
 9. Skoda Karoq

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Na het succes van de grote Kodiaq ruikt Skoda nieuw succes. De Skoda Karoq is dan ook gebouwd volgens hetzelfde recept, maar dan met 31,5 centimeter minder blik. Na deze coupure staat er een vlot, strak model met alsnog meer dan voldoende ruimte voor vijf personen. Naar wens leveren de Tsjechen zelfs MPV-flexibiliteit, een unicum in deze klasse. In deze rijtest ontdek je alles over Skoda’s nieuwe SUV.

  Toon 41 foto's
  Tags: skoda karoq
 10. Citroën C4 Cactus 2018

  Fotoreportage

  De vernieuwde Citroën C4 Cactus heeft niet zomaar een facelift gekregen. Nu de Cactus meer hatchback dan cross-over is, vervangt hij tevens de ‘reguliere’ Citroën C4, met comfort als onderscheidend kenmerk. Vanaf heden staat de C4 Cactus in de showroom. Hier kun je 'em aan alle kanten bekijken.

  Toon 53 foto's
  Tags: citroën c4 cactus