Fotoreportages

 1. Citroën C4 Cactus

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Citroën C4 Cactus is ingrijpend vernieuwd. Onder meer een nieuw, innovatief veersysteem moet bijdragen aan een extra comfortabel rijgedrag. In Marseille rijden wij als een van de eersten met de nieuwe C4 Cactus.

  Toon 30 foto's
  Tags: citroën c4 cactus
 2. Kia Ceed 2018

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  In München heeft Kia de nieuwe Ceed gepresenteerd. Wij waren erbij om dat moment vast te leggen.

  Toon 13 foto's
  Tags: kia cee'd
 3. Citroën Berlingo 2018

  Fotoreportage Tekst: Ellen Kole

  Citroën presenteert de nieuwe generatie Berlingo. De MPV verschijnt in een M- en XL-uitvoering vol praktische opberghulpjes en met flexibel interieur. Maar dit keer ook vol eigentijdse assistentie- en infotainmentsystemen.

  Toon 29 foto's
  Tags: citroën berlingo
 4. Volkswagen Tiguan Allspace

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Toon 39 foto's
 5. Onthulling Mercedes-Benz A-Klasse in Amsterdam

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  Het ontwerp van de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is aan de buitenkant een evolutie, maar in het interieur kun je gerust spreken van een revolutie.

  Toon 12 foto's
 6. Dacia Duster

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Dacia Duster is een bijzondere auto. Voor de prijs van een kleine SUV biedt Dacia een aanzienlijk groter en robuuster model aan.

  Toon 21 foto's
  Tags: dacia duster
 7. Volkswagen e-Up!

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Volkswagen Up! is een van de populairste auto’s van Nederland, en dat is niet voor niets. Voor zo’n compacte auto biedt hij volwassen rijeigenschappen en voldoende ruimte voor bestuurder en passagiers. Dat geldt ook voor de e-Up!, de elektrische uitvoering die in aanmerking komt voor 4 procent bijtelling. Deze is daardoor aantrekkelijker dan ooit. Een goede reden om opnieuw kennis te maken.

  Toon 32 foto's
 8. BMW X3

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De BMW X3 begon zijn leven als een opvallend gestileerde SUV met kenmerkende zwarte bumpers. Hiermee onderscheidde hij zich destijds duidelijk van z’n populaire grote broer, de BMW X5. De tweede generatie van dit model lijkt een stuk meer op de X5 maar de gloednieuwe derde generatie BMW X3, mijn testauto, volgt weer enigszins het pad van de eerste. Het uiterlijk is weliswaar minder spraakmakend, de nieuwe X3 vaart een eigen koers. Tijd om te ontdekken hoe hij rijdt.

  Toon 43 foto's
  Tags: bmw x3
 9. Nissan X-Trail

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Nissan X-Trail is een bijzonderdere auto dan je op het eerste gezicht zou denken. Waar jij wellicht een uit de kluiten gewassen Qashqai ziet, ziet de rest van onze planeet er een van zijn favoriete auto’s in. Ja, de Nissan X-Trail is inderdaad de op twee na populairste auto… ter wereld! Waarom wil de wereld toch zo graag een X-Trail? Ik ga op zoek naar de magie van deze Nissan.

  Toon 26 foto's
  Tags: nissan x-trail
 10. Seat Arona

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Het zal je niet ontgaan zijn dat de compacte SUV mateloos populair is. Het afgelopen jaar kwamen ook de populairste merken van de Volkswagen Group eindelijk los. We maken kennis met de Skoda Karoq, Volkswagen T-Roc en Seat Arona. Het zijn drie verschillende auto’s, waarvan de Arona de kleinste en voordeligste is. Wij hebben hem voor je getest!

  Toon 41 foto's
  Tags: seat arona