Fotoreportages

 1. Audi Q5

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Wij testen de gloednieuwe Audi Q5. Met scherpere looks, een nog mooier interieur en nieuwe techniek maakt de auto op papier al indruk, hier lees je alles.

  Toon 40 foto's
  Tags: audi q5
 2. Mazda MX-5 RF

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Is de Mazda MX-5 RF met stalen klapdak een coupé, een targa of een cabrio? En is het nog wel een echte MX-5? We zoeken het uit met een uitgebreide rijtest.

  Toon 49 foto's
  Tags: mazda mx-5 rf
 3. (Advertorial)

  Jeep Renegade Night Eagle II: gelimiteerd en rijk uitgerust

  Full operational lease al vanaf 467 euro

  Mobility Group Haaker biedt zakelijke rijders deze gelimiteerde en rijk uitgeruste Renegade aan voor een scherpe leaseprijs, vanaf 467 euro per maand exclusief btw.

  Meer informatie
 4. Audi S5 Sportback

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Dé reden om voor een Audi A5 Sportback te kiezen in plaats van een A4 Limousine wordt meteen duidelijk als je de auto ziet.

  Toon 34 foto's
  Tags: audi s5 sportback
 5. Suzuki Swift

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Wij testen de nieuwe Suzuki Swift. Met een nieuw uiterlijk, een bijzonder laag gewicht en nieuwe motoren moet hij zijn succes prolongeren.

  Toon 24 foto's
  Tags: suzuki swift
 6. BMW 5 Serie

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese en Elco van der Meer

  Met het design van de nieuwe 5 Serie volgt BMW de lijn die is ingezet met de 7 Serie. Dat wil zeggen: minder scherpe vouwen en een indrukwekkende neus met koplampen die aan de bekende BMW-grille zijn vastgeplakt.

  Toon 38 foto's
  Tags: bmw 5 serie
 7. Honda Clarity

  Fotoreportage

  De waterstofauto Honda Clarity is gereed voor de Europese introductie. Het merk verstrekt nu meer specificaties, waaronder de actieradius - die met 650 km niet tegenvalt.

  Toon 26 foto's
  Tags: honda clarity
 8. Opel Ampera-E

  Fotoreportage

  Opel start in het najaar van 2017 met de levering van de Ampera-E. Deze volledig elektrische auto heeft een theoretische actieradius van 520 kilometer.

  Toon 34 foto's
  Tags: opel ampera
 9. Mini Cooper Countryman

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Een naam die door de jaren heen niet meer aansluit bij het product, dat komt regelmatig voor. Veel autofabrikanten hernoemen dan hun auto, om aan te geven dat er serieuze stappen zijn gezet. Maar hoe moet dat wanneer je mérknaam niet meer past bij je nieuwste, 4,3 meter lange model? Dan rek je de merkwaarden op totdat het wel gaat. Mini slaagde er overtuigend in om te transformeren van ‘iets dat maar weinig ruimte inneemt’ naar ‘iets dat gezien mag worden’...

  Toon 47 foto's
  Tags: mini countryman
 10. Fiat Tipo Stationwagon

  Fotoreportage Tekst:

  De Stationwagon is misschien wel de mooiste van de drie Fiats Tipo. Niet opvallend zoals de 500, maar hé, dit is een praktische auto.

  Toon 25 foto's
 11. Mercedes-AMG Experience in Hongarije

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Mercedes-Benz grijpt de introductie van een vernieuwde GLA-klasse aan om ook de compacte AMG-modellen onder de aandacht te brengen. Zo staat er op de paddock van F1-circuit Hungaroring niet alleen een nieuwe GLA, maar een heel rijtje sportieve AMG-modellen klaar. Met de Mercedes-AMG A 45 mag ik het circuit op, de GLA 45 krijgt de sporen rond hoofdstad Boedapest.

  Toon 22 foto's
  Tags: mercedes-benz a-klasse gla