Fotoreportages

 1. Ford Focus

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Vind je de nieuwe Ford Focus mooi? Het onderscheid met de voorgaande generatie is in ieder geval direct duidelijk. Door de langere wielbasis en de kortere overhangen heeft de auto andere proporties gekregen.

  Toon 27 foto's
  Tags: ford focus
 2. Audi Q8

  Fotoreportage

  De Q8 is het nieuwe topmodel in de SUV-lijn van Audi. Bekijk de prachtige foto's die zijn gemaakt van de Q8 in het adembenemende landschap van Chili.

  Toon 60 foto's
  Tags: audi
 3. De nieuwe Ford Focus:

  Ontdek ‘m op Autokopen.nl

  De Ford Focus biedt veel meer technologie, ruimte en veiligheid met minstens zoveel rijplezier als je van Ford gewend bent.

  Alles over de nieuwe Focus Prijzen en uitvoeringen Zoek een Ford-dealer
 4. Ford Focus 2018

  Fotoreportage

  De nieuwe Ford Focus is niet noemenswaardig groter dan het uitgaande model, maar wel ruimer. Dat komt voornamelijk omdat de wielbasis met 5 centimeter is toegenomen.

  Toon 58 foto's
  Tags: ford focus
 5. Peugeot 508 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Peugeot stuurde zijn 508 naar de sportschool. Het resultaat: korter, lager, breder en lichter. In onze uitgebreide rijtest lees je de bevindingen.

  Toon 36 foto's
  Tags: peugeot 508
 6. Jeep Renegade 2019

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Een Jeep Wrangler is tijdloos, maar misschien geldt dat ook wel voor de Renegade. Jeep zag in ieder geval geen reden om het ontwerp drastisch te wijzigen en beperkte zich tot enkele kleine, maar zeer doeltreffende wijzigingen.

  Toon 26 foto's
  Tags: jeep renegade
 7. Kia Ceed 2019

  Fotoreportage

  Showroomintroductie: als eerste van drie varianten staat de Kia Ceed hatchback nu in de showroom. De Ceed Sportswagon volgt snel.

  Toon 24 foto's
  Tags: kia cee'd sportswagon ceed
 8. DS 7 Crossback

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De laatste toevoeging aan het merk DS is de DS 7 Crossback, terwijl het in Europa ook de eerste DS is die geen vorig leven als Citroën heeft geleid. Hiermee krijgt de wens van DS om een onderscheidend premiummerk te zijn nu echt een gezicht. Na een eerdere korte kennismaking logeert de DS 7 Crossback nu een week bij mij, waarin ik er ruim 1.000 km mee rijd. Hier lees je mijn bevindingen.

  Toon 53 foto's
  Tags: ds ds 7 crossback
 9. Jeep Wrangler 2019

  Fotoreportage

  Jeep biedt vele varianten aan van de Wrangler: driedeurs, vijfdeurs, uitneembare dak- en bodypanelen, een elektrisch bedienbare soffttop: het kan allemaal.

  Toon 43 foto's
  Tags: jeep wrangler
 10. Kia Ceed 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De naam Kia Cee’d kennen we nog maar net 10 jaar, toch heeft de C-segment-auto van Kia al een eigen plek op de markt veroverd. Niet alleen de zakelijke rijder weet de Cee’d te vinden, want een kwart van de rijders is particulier. De nieuwe Kia Cee’d is ten opzichte van zijn voorganger niet groter geworden en is dus voorlopig uitgegroeid. Om dat te benadrukken verdwijnt de wat onhandige apostrof uit de naam. Maak kennis met de Ceed. Kia Ceed.

  Toon 27 foto's
  Tags: kia ceed
 11. Mercedes-Benz C-Klasse 2018

  Fotoreportage

  Nieuwe bumpers, een gewijzigde grille en een nieuwe lichtsignatuur: het zijn weinig in het oog springende wijzigingen. Door de nieuwe led-verlichting voor en achter onderscheid je de Mercedes-Benz C-Klasse nu makkelijker van de E- en S-Klasse.

  Toon 24 foto's