Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages

 1. Alpine A110S

  Nieuw topmodel lichtgewicht sportauto

  Fotoreportage

  Alpine komt met een upgrade van de A110. De Alpine A110S het nieuwe topmodel dat een samensmelting is van de A110 Pure en A110 Légende met een groter vermogen, op sportiviteit gerichte onderstel en subtiele designelementen die het sportieve karakter moeten benadrukken.

  Toon 9 foto's
  Tags: alpine a110
 2. BMW 3 Serie Touring 2020 (G21)

  Marktintroductie september 2019

  Fotoreportage

  In navolging van de 3 Serie sedan volgt nu de stationwagen, BMW onthult de nieuwe 3 Serie Touring. De BMW 3 Serie Touring is van de zesde generatie en is langer, breder, hoger, groter en ‘gespierder’ dan zijn voorganger.

  Toon 36 foto's
  Tags: bmw 3 serie touring
 3. Mercedes-Benz GLB

  Compacte SUV voor zeven personen

  Fotoreportage

  Daar is ‘ie dan: De nieuwe Mercedes-Benz GLB, zoals verwacht een échte SUV met een stoer off-road uiterlijk. De GLB wordt als eerste Mercedes-Benz in dit segment optioneel leverbaar als zevenzitter.

  Toon 24 foto's
  Tags: mercedes-benz glb
 4. BMW X1 2020

  Fotoreportage

  BMW komt met een reeks kleine wijzigingen voor de X1. De compacte SUV heeft een nieuwe, grotere grille, waarvan de ‘nieren’ nu met elkaar versmolten zijn.

  Toon 21 foto's
  Tags: bmw x1
 5. BMW 1 Serie 2020

  Fotoreportage

  De BMW 1 Serie heeft een heel nieuw design, met meer vloeiende lijnen, een kortere motorkap en een grotere grille.

  Toon 43 foto's
  Tags: bmw 1 serie
 6. Honda CR-V 2019

  Fotoreportage

  Is het ontwerp van de nieuwe Honda CR-V Europees genoeg om ons te overtuigen? Jazeker! Erg spannend is de vormgeving niet maar de SUV ziet er modern uit, is duidelijk herkenbaar als Honda en kan door niemand als ‘lelijk’ worden bestempeld.

  Toon 23 foto's
  Tags: honda cr-v
 7. Kia Ceed Sportswagon

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Toon 26 foto's
  Tags: kia ceed sportswagon
 8. Renault Kadjar

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Renault Kadjar is een succes voor Renault. Een kloeke SUV met een aantrekkelijk prijskaartje kan weinig anders dan goed verkopen, en dat is precies wat er is gebeurd. De eerste Kadjar heeft zijn geld waarschijnlijk opgebracht, dus is het tijd om te investeren in verfijning. Dat, en een nieuwe turbomotor, zijn goede redenen om de Kadjar opnieuw te testen. Zal z’n succes voortduren?

  Toon 34 foto's
  Tags: renault kadjar
 9. Peugeot 508 SW

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Met de slogan ‘Unboring the Future’ streeft Peugeot naar een spannendere toekomst. Hoe mooi de nieuwe Peugeot 508 Berline en het toekomstbeeld ook mogen zijn, in het heden kiest de traditionele koper maar al te graag voor een praktische stationwagen. Dat weet ook Peugeot, dus mag ik alvast op pad met de gloednieuwe 508 SW. Een stationcar, maar wát voor een…

  Toon 22 foto's
  Tags: peugeot 508 sw
 10. Kia ProCeed

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Kia timmert stevig aan de weg in Europa, vooral vanwege kwaliteitsproducten met de juiste prijs. Nu is het tijd voor de volgende stap: emotie. Met de Stinger lanceerde Kia het eerste model dat je niet puur op rationele gronden koopt, de tweede is de nieuwe ProCeed. Niet dat deze onpraktisch is, integendeel, maar z’n bijzondere ontwerp maakt tongen los en krijgt vele handen op elkaar. Rond kunststad Barcelona – een toepasselijke plek – mag Kia’s nieuwste zich bewijzen.

  Toon 26 foto's
  Tags: kia proceed