Fotoreportages

 1. BMW 5 Serie

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese en Elco van der Meer

  Met het design van de nieuwe 5 Serie volgt BMW de lijn die is ingezet met de 7 Serie. Dat wil zeggen: minder scherpe vouwen en een indrukwekkende neus met koplampen die aan de bekende BMW-grille zijn vastgeplakt.

  Toon 38 foto's
  Tags: bmw 5 serie
 2. Honda Clarity

  Fotoreportage

  De waterstofauto Honda Clarity is gereed voor de Europese introductie. Het merk verstrekt nu meer specificaties, waaronder de actieradius - die met 650 km niet tegenvalt.

  Toon 26 foto's
  Tags: honda clarity
 3. (Inline Artikel)

  Fiat Tipo Stationwagon vanaf € 20.995,-

  Met 1.650 liter de grootste bagageruimte in zijn klasse

  Elegant, eigentijds en comfortabel. Met alle ruimte die je in je leven voor jezelf en je gezin nodig hebt. Nu voordelig bij Mobility Group Haaker verkrijgbaar.

  Ontdek de Tipo
 4. Opel Ampera-E

  Fotoreportage

  Opel start in het najaar van 2017 met de levering van de Ampera-E. Deze volledig elektrische auto heeft een theoretische actieradius van 520 kilometer.

  Toon 34 foto's
  Tags: opel ampera
 5. Mini Cooper Countryman

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Toon 47 foto's
  Tags: mini countryman
 6. Fiat Tipo Stationwagon

  Fotoreportage Tekst:

  De Stationwagon is misschien wel de mooiste van de drie Fiats Tipo. Niet opvallend zoals de 500, maar hé, dit is een praktische auto.

  Toon 25 foto's
 7. Mercedes-AMG Experience in Hongarije

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Mercedes-Benz grijpt de introductie van een vernieuwde GLA-klasse aan om ook de compacte AMG-modellen onder de aandacht te brengen. Zo staat er op de paddock van F1-circuit Hungaroring niet alleen een nieuwe GLA, maar een heel rijtje sportieve AMG-modellen klaar. Met de Mercedes-AMG A 45 mag ik het circuit op, de GLA 45 krijgt de sporen rond hoofdstad Boedapest.

  Toon 22 foto's
  Tags: mercedes-benz a-klasse gla
 8. Toyota Yaris 2017

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De vernieuwde Toyota Yaris herken je het eenvoudigst aan de achterkant. De lichten lopen nu door in de achterklep en zijn vanaf de Design-uitvoering voorzien van modern uitziende led-slierten.

  Toon 22 foto's
  Tags: toyota yaris
 9. Mercedes-Benz GLA

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Mercedes-Benz heeft de GLA subtiel gefacelift, waardoor het SUV-broertje van de A-Klasse er weer even tegenaan kan. De vernieuwde auto wordt gepresenteerd bij het Formule 1-circuit van Hongarije, de Hungaroring. Dat klinkt misschien vreemd, maar wanneer je weet dat er zich binnen het circuit een offroad-gedeelte bevindt valt alles op zijn plaats. Ik kan de GLA dus uitgebreid aan de tand voelen, de bevindingen lees je hier.

  Toon 33 foto's
  Tags: mercedes-benz gla
 10. Skoda Octavia Combi

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Spraakmakende voorkanten, je kunt wel zeggen dat Skoda er een neus voor heeft. Het begon ooit met de Yeti, de vorige generatie Superb had er eentje en vanaf nu doet ook de Octavia een duit in het zakje. Sinds de facelift gaat hij namelijk met vier ogen door het leven. Ik test de opgefriste Octavia Combi met driecilinder basismotor en ontdek of er nog meer spraakmakende wijzigingen zijn.

  Toon 32 foto's
  Tags: skoda octavia combi
 11. Kia Picanto

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Bij introductie van de Kia Picanto in 2004 waren de snack-grappen niet van de lucht. Het lachen is de meesten inmiddels wel vergaan, want de Picanto behoort tot de meest bestelde auto’s in Nederland. Kia is inmiddels toe aan de derde generatie, die ik aan de tand voel in zonnig Barcelona.

  Toon 36 foto's
  Tags: kia picanto