Fotoreportages

 1. BMW X2

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Aan de voorkant zou je de BMW X2 nog kunnen verwarren met de X1, maar de rest van het ontwerp is onderscheidend genoeg.

  Toon 32 foto's
  Tags: bmw x2
 2. Skoda Karoq

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Na het succes van de grote Kodiaq ruikt Skoda nieuw succes. De Skoda Karoq is dan ook gebouwd volgens hetzelfde recept, maar dan met 31,5 centimeter minder blik. Na deze coupure staat er een vlot, strak model met alsnog meer dan voldoende ruimte voor vijf personen. Naar wens leveren de Tsjechen zelfs MPV-flexibiliteit, een unicum in deze klasse. In deze rijtest ontdek je alles over Skoda’s nieuwe SUV.

  Toon 41 foto's
  Tags: skoda karoq
 3. Citroën C4 Cactus 2018

  Fotoreportage

  De vernieuwde Citroën C4 Cactus heeft niet zomaar een facelift gekregen. Nu de Cactus meer hatchback dan cross-over is, vervangt hij tevens de ‘reguliere’ Citroën C4, met comfort als onderscheidend kenmerk. Vanaf heden staat de C4 Cactus in de showroom. Hier kun je 'em aan alle kanten bekijken.

  Toon 53 foto's
  Tags: citroën c4 cactus
 4. Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De bijtelling voor stekkerhybrides is inmiddels opgehoogd tot het normale niveau van 22 procent. Het lijkt hierdoor alsof het lot van deze Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid al bepaald is, maar het merk zelf heeft vertrouwen. Tijd om uit te zoeken waar bij deze auto dán het voordeel zit.

  Toon 31 foto's
  Tags: hyundai ioniq
 5. Ford Focus 2018

  Fotoreportage

  Ford heeft de nieuwe Focus onthuld. Het model komt ook in de bijzondere uitvoeringen ST-Line, Active en Vignale.

  Toon 26 foto's
  Tags: ford focus
 6. Jaguar E-Pace

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Hoog, stoer en opvallend: zo kun je de nieuwe E-Pace het best omschrijven. De forse neus met enorme grille, de sexy heupen, de aflopende daklijn en de smalle achterlichten zijn opvallende kenmerken.

  Toon 34 foto's
  Tags: jaguar e-pace
 7. Hyundai i30 Fastback

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Vormgeving, rijplezier en emotie spelen toch rol als je voor een Hyundai kiest? Niet langer met de i30-serie. Na de hatchback, sierlijke Wagon en uiterst sportieve i30 N is er nu de fraaie i30 Fastback. We testen of dit model z'n aspiraties waarmaakt.

  Toon 29 foto's
  Tags: hyundai i30 fastback
 8. Cadillac XT4

  Fotoreportage

  Cadillac heeft in New York de XT4 onthuld. De luxe cross-over in het compacte premiumsegment breidt de modelreeks uit. Daarmee wordt Cadillac bereikbaar voor een kopersgroep die eerder nog niet bij het Amerikaanse merk terechtkon.

  Toon 21 foto's
  Tags: cadillac
 9. Volkswagen Touareg 2019

  Fotoreportage

  Volkswagen heeft in China de nieuwe Touareg onthuld! Het vlaggenschip is voorzien van de nieuwste snufjes op infomedia- en veiligheidsgebied.

  Toon 30 foto's
  Tags: volkswagen touareg
 10. SsangYong Rexton Y400

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  SsangYong kreeg in Nederland voet aan de grond met degelijke, sterke en relatief voordelige terreinwagens als de Korando en Musso. In 2001 was de beurt aan de Rexton, die nu aan zijn tweede generatie toe is. Is het nog steeds de voordeligste keus voor de ondernemer die behoefte heeft aan een robuuste, krachtige auto?

  Toon 38 foto's
  Tags: ssangyong rexton