Fotoreportages

 1. Renault Captur

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De Renault Captur is inmiddels ruim 3 jaar op de markt. In die tijd heeft het populaire segment van compacte cross-overs zich explosief ontwikkeld en nóg een hele rij nieuwe concurrenten maakt zich op voor de strijd. Renault bereidt de Captur hierop voor, door de cross-over op heel veel punten volwassener te maken. Ook is er een luxueuze topuitvoering onder de naam Initiale Paris. Dat is tevens het grootste nieuws, dus testen we die.

  Toon 39 foto's
  Tags: renault captur
 2. Volkswagen e-Golf

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De Volkswagen e-Golf is vernieuwd. Hij is nu krachtiger en heeft een flink grotere actieradius dan voorheen: tot 300 km. Lees hier de uitgebreide rijtest.

  Toon 30 foto's
  Tags: volkswagen golf
 3. Opel Ampera-e

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Met de Ampera-e wil Opel een doorbraak forceren op het gebied van elektrisch rijden. Als je uitgaat van de waarden op papier is dat al gelukt, want voor 40.995 euro is er geen enkele elektrische auto met zo’n groot accupakket. Ik ga de uitdaging aan, en onderwerp de Ampera-e onder meer aan een lange roadtrip zonder opladen.

  Toon 36 foto's
  Tags: opel ampera-e
 4. Land Rover Discovery

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Van oudsher is de Land Rover Discovery het bonkige broertje van de Range Rover. Generatie na generatie heeft hij zich opgewerkt tot nagenoeg hetzelfde niveau en inmiddels begeeft hij zich ook qua uiterlijk in hogere kringen. Zoals het een heer betaamt verloochent hij zijn oude maten niet. Aan de andere kant maakt hij, met zijn meer gepolijste voorkomen, een hoop nieuwe vrienden.

  Toon 47 foto's
  Tags: land rover discovery
 5. Smart Fortwo Electric Drive

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Een elektrische Smart is misschien wel de meest bereikbare auto van Nederland. Niet om te bezitten, maar wel om in te rijden. Houders van een Car2go-abonnement weten daar alles van. Natuurlijk is hij ook gewoon te koop, al was de elektrische Smart tot vandaag nog van de vorige generatie. Daar komt nu verandering in...

  Toon 21 foto's
  Tags: smart fortwo
 6. Ford Fiesta 2017

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De nieuwe Ford Fiesta ziet eruit als een… Fiesta. Op het eerste gezicht zijn de verschillen met het vorige model klein, maar hij is écht helemaal nieuw. De vorm en indeling van de grille verschillen per uitvoering

  Toon 21 foto's
  Tags: ford fiesta
 7. Concours d'élégance Paleis Het Loo 2017

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Het Concours d’élégance op Paleis Het Loo is al vele jaren een begrip onder autoliefhebbers. De mooiste klassiekers van onschatbare waarde vinden elkaar een weekend lang in de tuinen van Paleis Het Loo en ook steeds meer moderne auto's vinden hun weg naar Apeldoorn. Zo beleeft de Alpine A110 hier zijn nationale debuut...

  Toon 40 foto's
  Tags: alpine a110
 8. Peugeot 308 facelift

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Soms vermoed ik dat Peugeot de faceliftversies van zijn modellen als eerste ontwerpt, maar deze niet op de markt brengt zodat er later nog iets te verbeteren valt. Neem nu deze vernieuwde Peugeot 308, die optisch niet heel ingrijpend is aangepast maar toch meer Peugeot-genen tentoonspreidt dan voorheen. Ook technisch loopt de 308 weer helemaal in de pas, met nieuwe veiligheidssystemen, motoren en transmissies. Kan hij hiermee zijn hoge positie in de verkooplijsten handhaven?

  Toon 20 foto's
  Tags: peugeot 308
 9. Presentatie Opel Grandland X

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Ver voor het publieksdebuut in september kunnen we alvast een beetje proeven aan de Opel Grandland X. Het merk presenteert de auto op een bijzondere locatie, de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

  Toon 13 foto's
  Tags: opel
 10. Infiniti Q60

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Niet vaak geef ik in de titel en inleiding het belangrijkste al weg, in het geval van de Infiniti Q60 is daar geen ontkomen aan. Het gezegde ‘onbekend maakt onbemind’ mag wat mij betreft herzien worden, zoveel heeft de testweek met deze auto wel bewezen. Hoeveel onschuldigen nog bij de fysio lopen om hun nek weer recht te krijgen is onbekend, zeker is dat de coupé van Infiniti het volk niet onbetuigd laat...

  Toon 27 foto's
  Tags: infiniti q60 coupé