Fotoreportages

 1. Vernieuwde Fiat 500X 1.0 FireFly Turbo

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Toon 25 foto's
  Tags: fiat 500x
 2. Seat Tarraco

  Fotoreportage

  Vanavond heeft Seat z'n nieuwe vlaggenschip gepresenteerd, de grote SUV Terraco. Bij de ontwikkeling stonden zowel functionaliteit en rijplezier voorop. Daarnaast biedt de auto ruimte.

  Toon 13 foto's
  Tags: seat
 3. Autosalon Parijs 2018

  2 en 3 oktober rechtstreeks verslag

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Op 2 en 3 oktober doet Autokopen.nl rechtstreeks verslag vanaf de beursvloer in Parijs.

  Alle Highlights
 4. Toyota Yaris GRMN

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Weinig merken denken zó in uitersten als Toyota. Het merk omarmt hybridetechnologie, neemt afscheid van de dieselmotor en heeft een hondsbetrouwbaar en vooral wat braaf imago. Heel af en toe bewijzen de Japanners dat het ook anders kan. De GT86 is zo’n uitspatting en een heftige Supra is aanstaande. Ook voor normale modellen ziet de toekomst er rooskleurig uit sinds Toyota belooft om rijbeleving belangrijker te maken. Om je alvast warm te maken is er nu de gelimiteerde Yaris GRMN. Ga je mee?

  Toon 43 foto's
  Tags: toyota yaris
 5. Preview Autosalon van Parijs 2018

  Fotoreportage

  De autosalon van Parijs komt er weer aan. In dit overzicht zie je alle inmiddels bekende primeurs.

  Toon 24 foto's
 6. Vernieuwde Ford Ka+ 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  In 1996 gaf Ford ons een compacte, hippe auto die veel harten wist te veroveren. Door een combinatie van opvallende looks en goede rij-eigenschappen werd zijn naam, Ka, al snel een begrip. De tweede generatie Ka is compacter en moderner en de derde Ka werd flink pragmatischer. Zo’n twee jaar na introductie geeft Ford hem een nieuwe motor en een frisse uitstraling. Als eerste in Nederland stap ik in de faceliftversie, op zoek naar nieuwe plusjes.

  Toon 26 foto's
  Tags: ford ka+
 7. Onthulling Mercedes-Benz EQC

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Het ontwerp van de Mercedes-Benz EQC is zoals topman Dieter Zetsche bij de onthulling in Stockholm al aankondigt ‘clean’. Er zijn geen overbodige vouwen en lijnen en de auto heeft niet de voor SUV’s kenmerkende kunststof versieringen.

  Toon 17 foto's
 8. Lexus LS

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Wie een beetje heeft opgelet weet dat Lexus de afgelopen jaren het design van zijn auto’s radicaal heeft vernieuwd. De nieuwe LS heeft dezelfde opvallende vouwen, hoeken en lijnen als de kleinere modellen van Lexus en dat is een gewaagde keuze.

  Toon 40 foto's
  Tags: lexus ls
 9. Renault Mégane R.S. 280 Turbo

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Renault heeft een naam hoog te houden op het gebied van hete hatchbacks. De vorige Mégane R.S. behoorde tot de absolute top in dit steeds groter wordende marktsegment en nu is er een nieuwe. Altijd met vijf deuren en voor het eerst is hij, naar keuze, leverbaar met automaat. Daar houdt de geavanceerde techniek niet op, want hij heeft ook nog eens vierwielbesturing. Behoudt de Mégane R.S. daarmee zijn pure karakter? Geloof mij, dat zoek ik heel graag uit!

  Toon 50 foto's
  Tags: renault mégane
 10. Hyundai Kona Electric

  Fotoreportage

  De compacte SUV Hyundai Kona Electric is nieuw al onder de 40.000 euro verkrijgbaar, tjokvol allerhande gewilde features. Als eerste arriveert nu de 64 kWh-versie bij de dealers, met een (theoretisch) bereik van 482 km. Snelladen kan in minder dan een uur.

  Toon 32 foto's
  Tags: hyundai kona elektrische auto
 11. Bugatti Divo

  Fotoreportage

  35 kg lichter dan de Chiron, 90 kg meer downforce, snellere rondetijden, wendbaarder, een andere balans: de Bugatti Divo is gemaakt voor bochten.

  Toon 15 foto's
  Tags: bugatti chiron