Fotoreportages

 1. Primeurs autosalon van Genève 2017

  Fotoreportage

  Op 7 maart 2017 gaat de autosalon van Genève van start. Autokopen.nl reist ook dit jaar weer af naar de Zwitserse stad om je het laatste nieuws, de eerste indrukken en heel veel foto’s direct vanaf de beursvloer te brengen. Om alvast in de stemming te komen hebben we de primeurs voor je op een rij gezet.

  Toon 31 foto's
 2. Cadillac XT5

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Wanneer het gesprek over een SUV van Cadillac gaat, denk je waarschijnlijk meteen aan de gigantische Escalade. Die heeft echter ook een ‘kleinere’ broer, de gloednieuwe XT5. Cadillac noemt hem zelf cross-over, maar zijn proporties vertellen iets anders. Dit is een SUV, en ook zeker geen kleintje. Met zijn imposante neus kijkt de XT5 mij uitdagend aan: tijd voor een rijtest.

  Toon 31 foto's
  Tags: cadillac xt5
 3. Presentatie Kia Picanto

  Fotoreportage

  Kia heeft op zijn Europese hoofdkantoor in Frankfurt de nieuwe Picanto onthuld. We mogen er nog niet mee rijden.

  Toon 14 foto's
  Tags: kia picanto
 4. Renault Clio 2017

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De vierde generatie Clio is voor Renault een schot in de roos en noteert nog elke maand gunstige verkoopcijfers. Een prestatie van formaat, want hij is al zo’n 4,5 jaar op de markt! Renault voert met de recente facelift dan ook geen schokkende wijzigingen door en past de Clio op precies de goede punten aan. Hoe die aansluiten bij het nog altijd verleidelijke ontwerp lees je in deze test.

  Toon 25 foto's
  Tags: renault clio
 5. Audi A5 Coupé

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De Audi A5 Coupé is helemaal nieuw. De geteste A5 is 40 pk sterker en 50 kg lichter dan zijn voorganger. Duidelijk naar de sportschool geweest, dus.

  Toon 35 foto's
  Tags: audi a5 coupé
 6. Volkswagen Up!

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Vorig jaar is de gehele Volkswagen Up!-reeks lichtjes bijgeschaafd. Belangrijkste kenmerken zijn de koplampen in donker glas, de gewijzigde achterlichtunits en het nieuwe ‘bekkie’.

  Toon 23 foto's
  Tags: volkswagen up!
 7. Renault Scénic

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Vlak voor de eeuwwisseling weet Renault met de Scénic een nieuwe trend te zetten: de compacte MPV. Veel concurrenten volgen het concept, maar de Scénic blijft altijd populair. Nog steeds schrijft de mode hoge auto’s voor, al moeten ze nu sportiever ogen en heten ze steeds vaker cross-over. De nieuwe Scénic blijft een MPV, maar is duidelijk geen ‘busje’ meer. Deze test zal uitwijzen of dat een slimme zet is.

  Toon 45 foto's
  Tags: renault scénic
 8. Kia Rio

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Kia wil met de nieuwe Rio nóg meer mensen aanspreken. Daarom kregen de ontwerpers de taak om een auto te tekenen die door niemand lelijk gevonden kan worden.

  Toon 27 foto's
  Tags: kia rio
 9. Nieuwe Citroën C3

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De nieuwe Citroën C3 heeft duidelijke trekken van grote broer C4 Cactus. Hiermee straalt de compacte nieuwkomer precies uit waarmee Citroën zich wil onderscheiden van de massa. Helemaal naar de huidige trend is het nieuwe model C3 uitgebreid te personaliseren. Kortom: de nieuwe Citroën C3 staat op scherp. Ik test voor jou hoe hij rijdt.

  Toon 31 foto's
  Tags: citroën c3
 10. Skoda Kodiaq

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Simply Clever is de filosofie waarmee Skoda al jaren aan de weg timmert. Het staat voor een aantal kleine slimmigheden die een Skoda net iets doordachter maken dan een andere auto. Kleinigheden alleen zijn niet genoeg om zeven personen of een vracht bagage te kunnen vervoeren, daar heb je gewoon veel ruimte voor nodig. Daarom maakte Skoda de Kodiaq niet alleen slim, maar ook gewoon lekker groot. Hoe de auto bevalt test ik met een mooie rit naar Praag.

  Toon 43 foto's
  Tags: skoda kodiaq