Fotoreportages

 1. Opel Mokka X

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De Opel Mokka is, als een van de eerste compacte cross-overs, een trendsetter. Goede conserveermiddelen in het ontwerp misten hun uitwerking niet, toch vonden de Duitsers het na bijna vier jaar tijd om hun cross-over een frisse neus te geven. En niet alleen dat, hij kreeg zelfs een geheel nieuw dashboard aangemeten. Om de ingrijpende wijzigingen te benadrukken gaat de Mokka voortaan door het leven als Mokka X. Ik ontdek of deze toevoeging de X op de taart is.

  Toon 31 foto's
  Tags: opel mokka x
 2. Peugeot 5008

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De nieuwe Peugeot 5008 is de stijlvolle keuze in zijn segment. Het zwarte dak, de grote lichtmetalen wielen en de chique kleur van de testauto helpen zeker mee, maar ook in de basis heeft de 5008 al een opvallend ontwerp.

  Toon 28 foto's
  Tags: peugeot 5008
 3. (Advertorial)
 4. Autosalon Genève 2017 - McLaren 720S

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  McLaren heeft op de autosalon van Genève het eerste model van de nieuwe Super Series gepresenteerd, de 720S. Het is de eerste auto van de tweede generatie McLaren-modellen.

  Toon 11 foto's
 5. Autosalon Genève 2017 - Lexus LS 500h

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Lexus wil nooit meer een saaie auto bouwen. Ook het gloednieuwe topmodel LS, dat op de autosalon van Genève zijn Europese debuut viert, voldoet aan die nieuwe filosofie.

  Toon 14 foto's
 6. Autosalon Genève 2017 - Peugeot Instinct concept

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De Instinct Concept die Peugeot op de autosalon van Genève laat zien is vooral een technische showcase. Maar dat is nog niet alles...

  Toon 15 foto's
 7. Autosalon Genève 2017 - Mercedes-AMG GT Concept

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De Mercedes-AMG GT Concept die op de autosalon van Genève als wereldprimeur schittert is niet zomaar een vingeroefening. Waarschijnlijk kunnen we binnen een jaar al het productiemodel tegemoet zien.

  Toon 13 foto's
 8. Autosalon Genève 2017 - Citroën C-Aircross concept

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Citroën bereidt op de autosalon van Genève de wereld voor de op de komst van de C3 Picasso-opvolger. Dat doet het merk met de C-Aircross Concept.

  Toon 9 foto's
 9. Autosalon Genève 2017 - DS 7 Crossback

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  DS presenteert op de autosalon van Genève zijn eerste volledig nieuwe model onder eigen vlag, de DS 7. Wij spraken met de Nederlandse ontwerper Ivo Groen over zijn nieuwste creatie.

  Toon 18 foto's
 10. Autosalon Genève 2017 - Hyundai FE Concept

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De ix35 Fuel Cell wordt in 2018 opgevolgd door een nieuwe waterstofauto. De FE Concept die Hyundai op de autosalon van Genève heeft onthuld is daarvan de voorbode.

  Toon 12 foto's
 11. Autosalon Genève 2017 - Jeep Compass

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Jeep heeft een belangrijke Europese primeur in Genève staan, de nieuwe Compass. Het contrast met het oude model is groot.

  Toon 10 foto's