Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Saab

 1. AutoRAI 2011: BMW, MINI en Saab

  Fotoreportage Foto's: Luuk van Kaathoven

  De overeenkomst tussen BMW en Saab op het gebied van motoren bevalt blijkbaar zo goed dat de merken elkaar hebben opgezocht op de AutoRai. Naast de BMW/Mini-stand vinden we namelijk die van Saab.

  Toon 15 foto's
  Tags: bmw saab autoshows
 2. Saab 9-5 Aero 2.0T en BMW 523i

  Propellers en aerodynamica

  Fotoreportage Tekst en foto's: Anton van der Wulp

  De nieuwe 9-5 is het eerste wapenfeit dat de Zweedse autofabrikant Saab weer terug op de kaart moet zetten. De ‘aero’-dynamische 9-5 krijgt gelijk de wind van voren uit de propellers van de maatstaf in zijn klasse: de BMW 5 Serie. Lukt het Saab een deel van het luchtruim te heroveren?

  Toon 34 foto's
 3. (Advertorial)

  Ruime keuze nieuwe Jeeps, snel te rijden

  Alleen bij Mobility Group Haaker

  Als enige dealer in Nederland heeft Mobility Group Haaker de hand weten te leggen op veertig nieuwe Jeep-modellen. Ook voor jou zit er een geschikte auto tussen! Kies uit de terreinvaardige Jeep Wrangler, de SUV Jeep Compass en de eigenzinnige cross-over Jeep Renegade.

  Bekijk de voorraad!
 4. Saab 9-5 2.8 V6 XWD Turbo Aero

  Spykerhard terug

  Fotoreportage Tekst: Luuk van Kaathoven

  Herhaaldelijk stond ik oog in oog met de Saab 9-5, het nieuwe vlaggenschip uit Trollhättan. In het achterhoofd speelde de vraag of ik er ooit nog mee zou kunnen rijden. Vandaag is het dan eindelijk zover. De eerste kennismaking is gelijk met het neusje van de zalm: de 300 pk sterke Aero. Is dit het model waarmee het merk Saab herleeft?

  Toon 27 foto's
  Tags: saab 9-5 sport sedan