Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Lexus IS

 1. Lexus IS 300h

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Rijtest: als we zeggen 'de beste diesel', moet je dan even met je ogen knipperen? Terecht, want de Lexus IS 300h is zeker geen diesel. Het is een benzine-hybride, die een diesel-achtig laag brandstofverbruik kan neerzetten door een samenspel van benzine- en elektromotor.

  Toon 50 foto's
  Tags: lexus is
 2. Lexus IS 300h

  Is dit de Lexus waar iedereen voor warm loopt?

  Fotoreportage Tekst en foto's: Anton van der Wulp

  Met de nieuwe IS biedt Lexus nu het beste van twee werelden: een uitgesproken design en dankzij hybridetechniek en 20 procent bijtelling. Is dit de Lexus waar iedereen voor warm loopt?

  Toon 28 foto's
  Tags: lexus is
 3. Toyota i-Road concept, FT 86 Open, Auris Touring Sports en Lexus IS300h

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Toyota brengt uiteenlopende nieuwtjes mee naar de autosalon van Genève. Het belangrijkste nieuwe model voor nu is de Auris Touring Sports. Naar de toekomst kijken doet het merk ook.

  Toon 16 foto's
 4. Lexus IS 300h

  Fotoreportage Tekst: Ellen Kole

  Lexus heeft meer informatie vrijgegeven over de nieuwe IS. Dankzij de hybride aandrijflijn heeft de sportieve sedan in ieder geval 20 procent bijtelling, maar misschien zelfs wel 14 procent.

  Toon 20 foto's
  Tags: lexus is
 5. Lexus IS 250 F-Sport Line

  Cultuuradaptatie

  Fotoreportage Tekst en foto's: Luuk van Kaathoven

  De Japanse cultuur is een fascinerend samenspel van eigen elementen en westerse invloeden. Japan is het land van de haiku, maar ook van de beste tangodansers en Elvis Presley-imitators ter wereld. Vaak wordt Lexus kopieergedrag verweten, maar zouden we het niet als een vorm van cultuuradaptatie moeten zien?

  Toon 22 foto's
  Tags: lexus is