Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Toyota Yaris

 1. Toyota Yaris GRMN

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Weinig merken denken zó in uitersten als Toyota. Het merk omarmt hybridetechnologie, neemt afscheid van de dieselmotor en heeft een hondsbetrouwbaar en vooral wat braaf imago. Heel af en toe bewijzen de Japanners dat het ook anders kan. De GT86 is zo’n uitspatting en een heftige Supra is aanstaande. Ook voor normale modellen ziet de toekomst er rooskleurig uit sinds Toyota belooft om rijbeleving belangrijker te maken. Om je alvast warm te maken is er nu de gelimiteerde Yaris GRMN. Ga je mee?

  Toon 43 foto's
  Tags: toyota yaris
 2. Toyota Yaris 2017

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  De vernieuwde Toyota Yaris herken je het eenvoudigst aan de achterkant. De lichten lopen nu door in de achterklep en zijn vanaf de Design-uitvoering voorzien van modern uitziende led-slierten.

  Toon 22 foto's
  Tags: toyota yaris
 3. Toyota Yaris

  Fotoreportage Foto's: Raoul Kroes

  De grote mond ten spijt is de Yaris ook na zijn verjongingskuur nog steeds een auto zonder pretenties, zeker in de kleur Avantgarde Bronze en op de kleine 14-inchwieltjes met wieldoppen

  Toon 21 foto's
  Tags: toyota yaris
 4. Citroen C3 e-HDi en Toyota Yaris Hybrid

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De spaarmobiel bij uitstek, de Toyota Yaris Hybrid, neemt het op tegen de recent bijgepunte Citroen C3.

  Toon 37 foto's
  Tags: citroën c3 toyota yaris
 5. Toyota Yaris 1.0 VVT-i Aspiration

  Minstens zo goed

  Fotoreportage Tekst: Gregory Weller Foto's: Elco van der Meer

  ‘Minstens zo goed als de vorige’ klinkt niet bepaald spectaculair. Het hoeft van de Japanners allemaal niet te opvallend en onder het motto ‘never change a winning team’ is de nieuwe Yaris ontwikkeld. Een wegenbelastingvrije benzinemotor, beproefde techniek en weinig poespas maken de Yaris traditiegetrouw een allemansvriend. Ik doe eens gek en neem de nieuwe Yaris 1.0 mee op reis naar Denemarken. Hoe zal de driepitter bevallen?

  Toon 13 foto's